2 racions
Temps de preparació: 20 minuts
Temps de cocció: 40 minuts
Dificultat: fàcil
Per fer la massa:
- 200 g de farina espelta
- 65 g d'oli d'oliva
- 65 g d'aigua
- 1 c.c. de sal
- 1 grapat de pipes de gira-sol i carabassa, llavors de rosella
Per a l’interior:
- 1 carabassó mitjà
- 5-6 c.s. de formatge d'untar
- 2-3 fulles d'alfàbrega
- 1 burrata
- Sal i pebre al gust
- 1 c.s. de mel
1. En primer lloc, prepara la massa. Barreja tots els ingredients fins que s’integrin correctament. Un cop obtinguda una massa homogènia, forma una bola i estira-la amb un corró fins a obtenir la forma desitjada.
2. Talla les puntes dels carabassons i fes-ne tires fines utilitzant un pelador. Col·loca-les en un bol i condimenta-les amb sal, pebre, una cullerada d'oli d'oliva i una mica de mel. Barreja-ho tot perquè els sabors es barregin bé.
3. En un altre bol, afegeix el formatge d’untar i una fulla d'alfàbrega tallada en trossets petits. Unta aquesta barreja sobre la base de la massa preparada.
4. Col·loca les tires de carabassó al centre de la massa i tanca la coca formant plecs al voltant. Cou-la al forn durant 35 a 40 minuts a 180 graus.
5. Un cop fora del forn, col·loca la burrata al centre de la coca i afegeix-hi un raig d'oli d'oliva, sal i pebre.
Per la presentació:
Afegeix fulles d’alfàbrega fresca per damunt.
Llest! Ja tens la recepta preparada.