5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

CINNAMON ROLLS


Ingredients

Massa


  • 2 tasses de farina
  • 2 cullerades de sucre
  • 4 culleradetes de llevat en pols
  • 3 cullerades de mantega (a temperatura ambient)
  • ¾ tassa de llet
  • 1 culleradeta de sal

Farcit


  • 4 cullerades de mantega (a temperatura ambient)
  • 1 tassa de sucre bru
  • 2 o 3 cullerades de canyella

Glassejat


  • ½ tassa de sucre en pols
  • ¼ tassa de llet
  • 5 cullerades de formatge crema
  • 4 cullerades de mantega fosa (opcional)

Preparació

Farciment


  1. Barreja la mantega, el sucre i la canyella per formar una mescla trencadissa. Reserva.
  2. Barreja la farina, el sucre, el llevat en pols i la sal en un bol.
  3. Afegeix la mantega prèviament estovada amb les mans i la llet gradualment per formar una massa suau.
  4. Col·loca un paper a sobre de la taula i empolvora farina. Estireu la massa fins a aconseguir la forma d'un rectangle amb 6 mm de gruix.
  5. Estén el farciment a la massa.
  6. Enrotlla el rectangle en forma de salsitxa i tall en petits rotllos amb un ganivet esmolat o fil alimentari.
  7. Col·loca els rotlles a rodanxes en una safata deixant espai perquè s'estengui.
  8. Forneja a 150 ° C durant 25 minuts.

Glassejat


  1. Barreja el sucre en pols, la llet i el formatge crema en un bol petit.
  2. Quan els rotllets estiguin acabats, estén la mantega fosa sobre aquests i ruixa el glacejat.
  3. Serveixi calent.