5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

'CALIPPO' TROPICAL CASOLÀ


Icono personas

6 gelats

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 15 minuts

Icono tiempo de cocción

Temps de congelador: 4 hores

Icono dificultad

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 450 ml d'agua (400 ml + 50 ml d'agua tèbia per dissolució d'eritritol)
  • 25 g d'eritritol
  • 150 g de fruita variada (síndria, pinya i cireres)
  • 1/2 suc de limona

Preparació

  1. Talla les fruites a trossos petits. Utilitza el tallador de síndria, el desossador de cireres i el talla pinyes per estalviar temps.
  2. A continuació, dissol l'eritrirol a 50 ml d'aigua tèbia. Seguidament, esprem el suc de mitja llimona.
  3. En una batedora de got tritura la fruita amb els ingredients líquids.
  4. Omple els motlles de ‘calippo’ amb el suc obtingut.
  5. Congela durant almenys 4 hores.
  6. Llest! Ja tens els teus ‘calippos’ tropicals fets.

Consell

Recomanem disposar de motlles per a ‘calippo’ de silicona, ja que són reutilitzables i deixen una mínima empremta mediambiental. A més, són fàcils de desmotllar, rentar i es poden apilar.

Receta Calippo Tropical - Paso 1
Receta Calippo Tropical - Paso 2
Receta Calippo Tropical - Paso 3
Receta Calippo Tropical - Paso 4

Utensilis utilitzats