5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

AVENTURES A LA MASSA

Recepta exclusiva CookBox Amassa!


Icono personas

12 racions

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 45 minuts

Icono tiempo de cocción

Temps de cocció: 15 minuts

Icono dificultad

Dificultat: fàcil

Ingredients

Massa galetes

  • 2 ous
  • 350g de farina
  • 1 c.c d’essència de vainilla
  • 1 c.c de pols d’enfornar
  • 100g de mantega
  • 200g de sucre

Decoració

  • Sucre llustre (al gust)
  • Fondant

Preparació

Preparació de les galetes

  1. Preescalfeu el forn a 180º.
  2. En un recipient barregeu la mantega amb el sucre. Ho podeu fer a mà amb una espàtula o amb l’ajuda d’una batedora elèctrica.
  3. A continuació, afegiu els ous i la vainilla. Amb l’espàtula de silicona, barregeu fins a aconseguir que els ingredients s’integrin per complet.
  4. Tamiseu la farina juntament amb la pols d’enfornar.
  5. Afegiu a poc a poc la farina a la preparació i barregeu fins que s’integri per complet. Està permès embrutar-se!
  6. Guardeu la massa a la nevera durant 30 minuts aproximadament.
  7. Transcorregut aquest temps, escampeu una mica de farina sobre una superfície plana i esteneu-la amb l’ajuda del corró.
  8. Arribar el moment de donar forma a les galetes! Utilitzeu el set de talladors, hi ha moltes formes diferents.
  9. Col·loqueu les galetes sobre paper de forn o tapet de silicona enforneu-les a 180º durant 15 minuts, o fins que estiguin daurades.
  10. Deixeu-les refredar sobre una reixeta i llest!

Decoració

  1. Empolvoreu la superfície on aneu a treballar amb sucre llustre i bolqueu el fondant escollit.
  2. Amasseu el fondant incorporant més sucre llustre per evitar que s’enganxi.
  3. Una vegada el fondant tingui una textura suau i mal·leable, ja el podeu utilitzar.
  4. També podeu decorar-les amb perles de sucre, sprinkles i altres ingredients. Deixeu volar la imaginació i a crear divertides galetes!

Fet! Ja teniu les vostres galetes a punt.