The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
-
Home
-
Recepta - Aventures a la massa
AVENTURES A LA MASSA
Recepta exclusiva CookBox Amassa!
Temps de preparació: 45 minuts
Temps de cocció: 15 minuts
Ingredients
Massa galetes
- 2 ous
- 350g de farina
- 1 c.c d’essència de vainilla
- 1 c.c de pols d’enfornar
- 100g de mantega
- 200g de sucre
Decoració
- Sucre llustre (al gust)
- Fondant
Preparació
Preparació de les galetes
- Preescalfeu el forn a 180º.
- En un recipient barregeu la mantega amb el sucre. Ho podeu fer a mà amb una espàtula o amb l’ajuda d’una batedora elèctrica.
- A continuació, afegiu els ous i la vainilla. Amb l’espàtula de silicona, barregeu fins a aconseguir que els ingredients s’integrin per complet.
- Tamiseu la farina juntament amb la pols d’enfornar.
- Afegiu a poc a poc la farina a la preparació i barregeu fins que s’integri per complet. Està permès embrutar-se!
- Guardeu la massa a la nevera durant 30 minuts aproximadament.
- Transcorregut aquest temps, escampeu una mica de farina sobre una superfície plana i esteneu-la amb l’ajuda del corró.
- Arribar el moment de donar forma a les galetes! Utilitzeu el set de talladors, hi ha moltes formes diferents.
- Col·loqueu les galetes sobre paper de forn o tapet de silicona enforneu-les a 180º durant 15 minuts, o fins que estiguin daurades.
- Deixeu-les refredar sobre una reixeta i llest!
Decoració
- Empolvoreu la superfície on aneu a treballar amb sucre llustre i bolqueu el fondant escollit.
- Amasseu el fondant incorporant més sucre llustre per evitar que s’enganxi.
- Una vegada el fondant tingui una textura suau i mal·leable, ja el podeu utilitzar.
- També podeu decorar-les amb perles de sucre, sprinkles i altres ingredients. Deixeu volar la imaginació i a crear divertides galetes!
Fet! Ja teniu les vostres galetes a punt.