5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

ARRÒS YAKIMESHI A LA FREGIDORA D’AIRE


Icono personas

3-4 persones

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 10 minuts

Icono tiempo de cocción

Temps de congelador: 15 minuts

Icono dificultad

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 1 pastanaga, carabassó i ceba
  • ½ pebrot verd i vermell
  • ½ tassa de pèsols congelats
  • 1 c.s. de blat de moro
  • 2 grans d’alls picats
  • 1 ou gran
  • Pit de pollastre sencer
  • 2 tasses d’arròs integral bullit
  • 1 c.s. de gingebre fresc picat
  • 2 c.s. d’oli d’oliva
  • 1/4 c.c. de sal
  • 2 c.s. de salsa de soja
  • Pebre negre molt

Preparació

  1. Pela i trosseja les verdures.
  2. Talla el pit de pollastre a trossos petits / mitjans.
  3. En un bol, barreja les verdures amb el pollastre, el gingebre, l’oli, el pebre i la sal. Cuina a 200 °C a la fregidora d’aire durant 8-10 minuts, parant a meitat de la cocció per a remoure una mica.
  4. Retira la cubeta de la fregidora i afegeix l’arròs, l’all i la salsa de soja. Barreja bé amb les verdures i el pollastre. Torna a cuinar a 200 °C uns 2-3 minuts més.
  5. Retira la cubeta de la fregidora i aboca l’ou sobre una meitat de la barreja d’ingredients, i els pèsols sobre l’altra meitat. Torna a cuinar a 200 °C uns 2-4 minuts, o fins que l’ou i els pèsols estiguin fets.