5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

AMANIDA "ACEVICHADA" AMB MANGO


Icono personas

2 racions

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 30 minuts

Icono dificultad

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 350 g de lluç fresc
  • 1 alvocat i 1 ceba morada
  • Un grapat de tomàquets cherry
  • Fulles de coriandre
  • Suc de 3 llimes
  • 1/2 pebrot vermell
  • 4-5 raves
  • 1 mango
  • Un raig d’oli d’oliva
  • Sal i pebre al gust
  • Gambes

Preparació

  1. Esprem les 3 llimes per extreure’n el suc i reserva’l en un bol. A continuació, talla el lluç a trossos d’aproximadament 3 centímetres i afegeix-lo en un altre bol.
  1. Incorpora el suc de llima al bol del peix i barreja.
  1. Talla la ceba i el coriandre a trossos petits i reserva els ingredients junts en un altre bol.
  1. Després, afegeix-los juntament amb el suc de llima i el peix. Barreja molt bé.
  1. Talla els tomàquets cherry, ½ pebrot vermell, les 4-5 raves a rodanxes, l’alvocat i el mango.
  1. Incorpora els ingredients a un altre bol.
  1. Bull les gambes durant 2-3 minuts aproximadament.
  1. Tot seguit, barreja les verdures tallades amb el suc de llima, el peix, la ceba i el coriandre. Amaneix amb un raig d’oli d’oliva, sal i pebre al gust.

 

Per a la presentació:

Un cop emplatat, col·loca les gambes i el coriandre per sobre.

 

Llest! Ja tens la recepta preparada.