5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Preparat per a brownie 500 g Funcakes

Add to Wish List
4,95 €
Codi
5005830
 

Descripció

Una recepta de rebosteria clàssica de la qual no ens cansem mai: Els brownies! Aquests deliciosos companys de xocolata van bé amb tot i gràcies a aquesta barreja per enfornar FunCakes es fan en qüestió de minuts. Prepara fàcilment un brownie de pastís clàssic amb aquesta barreja FunCakes per a brownies de pastís. Afegeix mantega, ous i aigua i gaudeix del ric gust de xocolata poc després. Voleu un toc extra? Afegiu nous picades, panses o els trossos o gotes de xocolata FunCakes. O bé, deixa't portar per un glacejat de xocolata per sobre! Perfecte per als amants de la xocolata.

Aquesta barreja per a pastissos també és adequada per coure un pastís de xocolata o magdalenes de xocolata.

Només has d'afegir mantega, panses de raïm i sucre.

Contingut: 500 grams.

Preparació: Tots els ingredients han d'estar a temperatura ambient. Preescalfeu el forn a 175°C (forn de convecció 160°C). Poseu la barreja, els ous, la mantega i l'aigua en un bol i barregeu-ho a velocitat baixa durant 3 minuts fins a aconseguir una massa espessa. Afegir un farciment (com nous, panses i/o xocolata estable al forn) si es desitja. Folrar un motlle per enfornar amb paper de pergamí untat amb mantega i omplir amb la massa. Enfornar els brownies al forn preescalfat. Després de refredar, pot aplicar un glacejat de xocolata. Aquesta barreja també es pot utilitzar per enfornar magdalenes de xocolata.

Ingredients: sucre, farina de blat, oli i greix vegetal (palma, nabina), pols de cacau (7%) (desnatada), midó (modificat), xarop de glucosa (deshidratat) , midó (patata), sal, gasificant: E450, E500, proteïna de llet, aroma.

Al·lèrgens: vegeu els ingredients en negreta.

Podeu contenir traces de: ou, soja, tramussos.

Aquest producte és: certificat Halal.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5005830
Marca FUNCAKES