5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Promoció vàlida del 20 de març al 2 d'abril en compres superiors a 49€. Vàlid tant a botigues físiques com online

Portabocata Snack ric animals rosa Iris

Add to Wish List
6,95 €
Codi
5004218
Disponible en aquestes botigues


Pl. Sant Joan, 17 Lleida, Lleida, ES

Descripció

Estoig especialment dissenyat per facilitar el transport d'entrepans per a nens durant llargs viatges. Pertany a la marca Iris, la qual es destaca per oferir productes d'alta qualitat. Compta amb un disseny ergonòmic i pràctic. De pes lleuger.

  • Disseny estètic cridaner

El producte està disponible en diversos colors, els quals combinen amb la majoria dels estils de vestimenta moderns. La construcció en general en forma arrodonida et brinda elegància i refinació.

  • Confecció d'alta qualitat

La seva fabricació en polièster li confereix qualitats de resistència enfront d'impactes externs o esquinçaments accidentals. Absorbeix la calor exterior per mantenir la temperatura del seu contingut en condicions òptimes.

  • Personalització ajustable

La part posterior de la cartutxera disposa d'un espai en blanc que permet escriure el nom, adreça o número de telèfon per evitar pèrdues. També poden col·locar dibuixos o altres inscripcions de preferència.

  • Emmagatzematge segur i pràctic

L'interior és termoinsulado, el que manté als aliments amb un nivell de regulació tèrmica òptima per llargs períodes de temps. El tancament de cremallera protegeix el dinar de l'contacte directe amb líquids externs o agents ambientals.

  • Ús pràctic i senzill

Les tires posseeixen un tancament de velcro que t'ajuden a mantenir a la bossa en la seva posició, fins i tot durant el moviment freqüent. A més, la superfície suau d'aquestes peces no genera molèsties sobre la pell.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004218
Color Rosa
Marca IRIS