5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Promoció vàlida del 20 de març al 2 d'abril en compres superiors a 49€. Vàlid tant a botigues físiques com online

Portabocata Snack ric animals blau Iris

Add to Wish List
6,95 €
Codi
5004217
Disponible en aquestes botigues


Rambla de Catalunya, 98 Barcelona, Barcelona, ES

Descripció

Estoig fabricat per la marca Iris especialment dissenyat per a transportar entrepans per a nens. Compta amb una capacitat d'emmagatzematge òptima i pràctica. El disseny és atractiu a la vista. Disposa d'un espai personalitzable en la seva part posterior.

  • Fabricació d'alta qualitat

La seva confecció a base de polièster li confereix propietats de resistència enfront a altes temperatures i a caigudes. El producte manté la seva funcionalitat i tot després de diversos usos.

  • Disseny ergonòmic i cridaner

La construcció general de la cartutxera combina amb la majoria d'estils de vestimenta moderns de diversos usuaris. Et brinda elegància i un toc de naturalitat en tot moment.

  • Emmagatzematge segur d'aliments

Interior termoinsulado permet que el contingut de la bossa mantingui nivells de temperatura adequats per llargs períodes de temps. Això manté la qualitat del menjar en un estat saludable per consumir al llarg del dia.

  • Comoditat superior

La superfície suau és agradable a el tacte, per la qual cosa el seu control manual és confortable. No genera irritacions sobre la teva pell o vermellors per fricció. El pes lleuger fa que sigui fàcil de transportar a qualsevol lloc.

  • Ús senzill

Les tires amb tancament de velcro mantenen el producte en el seu lloc fins i tot durant el moviment continu. Pot ajustar el nivell de tensió per a més comoditat a l'usuari. Disposa d'un mosquetó i clauer que poden adaptar-se a les motxilles.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004217
Color Blau
Marca IRIS