5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Porta-rotlles inoxidable mat Versa

Add to Wish List
10,95 €
Codi
5004324
Producte esgotat

Descripció

El portarotllos d'acer inoxidable fabricat per Versa és un utensili de cuina que s'utilitza com a base per a rotllos de tovallons. Color mat per a una baixa brillantor i textura vellutada. Fàcil de transportar i molt pràctic.

Característiques

  • Fabricat d'acer inoxidable: fent que el portarotllos mai no arribi a deteriorar-se per l'aigua i l'aire. L'acer també és formidable davant de ratllades i cops. Fins i tot la base del portarotllos està fabricada del mateix material.
  • Dimensions: el portarotllos és de grans dimensions per suportar la mida de qualsevol tovalló. L'alt és de 33 cm partint des de la base, mentre que el llarg i l'amplada és de 14 cm per igual.
  • Color i textura: amb un acabat mat amb el color de l'acer per mantenir un aspecte resistent i de baixa brillantor. No ressalta les imperfeccions gràcies a aquesta característica en casos d'abonyegades per caigudes o cops forts. La superfície llisa i d'aspecte vellutat és adequada per servir a taules o per atendre cuines d'alt nivell.
  • Suport estable: la mida de la base juga un paper important per mantenir una estabilitat fascinant. El portarotllos no podria bolcar-se amb cap material o mida apte per ser col·locat en aquest utensili.
  • Fàcil de conservar: la mida lleugera i l'ús pràctic generen una característica per netejar o transportar a qualsevol lloc, sense problemes.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004324
Marca VERSA
Material Acer inoxidable