5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Planxa ratllada Efficient 22x22cm Bra

Add to Wish List
Regular Price 47,95 € Special Price 36,95 €
Codi
0503089
Producte esgotat

Descripció

La planxa ratllada Efficient de 22x22 cm reuneix l'eficàcia i la qualitat per a un ús de cuina intensiva amb els millors resultats. És una planxa robusta i duradora gràcies al seu cos fabricat en alumini fos i la qualitat del seu antiadherent Platinum Plus lliure de PFOA.

És apta per a totes les fonts de calor (inclosa la inducció) gràcies al seu fons difusor full induction. A més, té un excel·lent repartiment de la temperatura per a una cocció perfecta de totes les nostres receptes.

La planxa amb ratlles Efficient és ideal per cuinar de manera molt sana i senzilla qualsevol aliment a la planxa. El seu ampli fons difusor és perfecte per poder cuinar alhora la carn o el peix juntament amb la guarnició de què s'acompanyi i les seves estries ajuden a separar el greix dels aliments, per a uns resultats més saludables. De forma ràpida, eficient i sense que s'enganxi res, podràs preparar uns dinars i sopars d'allò més deliciosos. Pinzellant la planxa amb l'oli habitual o bé amb un aromatitzat, podràs donar-li un punt diferent a les teves receptes cada vegada. Plats saborosos i saludables, amb un toc especial, com unes rodanxes de lluç amb uns espàrrecs verds i una mica d'oli de gambes, un entrecot de vedella amb els bolets que prefereixis i oli de tòfona o de ceps, una graellada de verdures variades amb oli d'all, uns calamars amb unes làmines de carbassó amb oli d'oliva o uns musclos oberts al grill amb una mica de pebre. Les teves receptes sanes i molt delicioses cuinades de manera eficient en una peça robusta ia prova d'usos, que a més es neteja molt fàcilment.

Característiques

  • Fabricat en alumini fos extremadament resistent a la deformació (6mm de gruix a la base).
  • Revestiment antiadherent Tefló Platinum Plus d'alta qualitat i molt durador. 100% lliure de PFOA.
  • Fons full induction compatible amb totes les fonts de calor inclosa la inducció.
  • Mang ergonòmic en color negre amb logo de BRA en taronja.

Mida superior: 22x22 cm

Diàmetre base: 16,9 cm

Alçada: 4,3 cm


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0503089
Color Negre
Marca BRA
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Alumini fos