5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Planxa Efficient 45x30cm Bra

Add to Wish List
Regular Price 82,95 € Special Price 59,95 €
Codi
0503078
Producte esgotat

Descripció

La planxa Efficient de 45x30 cm reuneix l'eficàcia i la qualitat per a un ús de cuina intensiva amb els millors resultats. És una graella robusta i duradora gràcies al seu cos fabricat en alumini fos i a la qualitat del seu antiadherent Platinum Plus lliure de PFOA.

És apta per a totes les fonts de calor (inclosa la inducció) gràcies al seu fons difusor full induction. A més té un excel·lent repartiment de la temperatura per a una cocció i rostit perfecte de totes les nostres receptes.

La graella llisa Efficient és ideal per cuinar els aliments, tant al foc com al forn, d'una manera molt sana i senzilla. El seu ampli fons difusor és perfecte per poder cuinar alhora tant la carn o el peix com la guarnició amb què es vulgui acompanyar. De forma ràpida, gairebé sense greixos i sense que s'enganxi res, podràs preparar uns dinars i sopars d'allò més deliciosos. Pinzellant la graella amb l'oli habitual o bé amb un aromatitzat, podràs donar-li un punt diferent a la carn o al peix cada vegada. Plats saborosos i saludables amb un toc especial com unes rodanxes de lluç amb uns espàrrecs verds i una mica d'oli de gambes, un entrecot de vedella amb els bolets que prefereixis i oli de tòfona o de ceps, una graellada de verdures variades amb oli de all, uns calamars amb unes làmines de carbassó amb oli d'oliva o uns musclos oberts al grill amb una mica de pebre. La seva superfície llisa et permet utilitzar-lo fins i tot com a safata per coure pastissos de pasta de full, galetes, pizzes, empanades o una focaccia molt apetitosa. Receptes sanes i delicioses en una graella molt versàtil, robusta i duradora amb què podràs cuinar de forma eficient i que a més es neteja molt fàcilment.

*No inclou nanses de silicona.

Característiques

  • Fabricada en alumini fos extremadament resistent a la deformació (6mm de gruix a la base).
  • Revestiment antiadherent tricapa Tefló Platinum Plus d'alta qualitat i molt durador. 100% lliure de PFOA.
  • Fons full induction compatible amb totes les fonts de calor inclosa la inducció.
  • Apta per al seu ús en forn fins a 220°C sense nanses.

Mida superior: 42,7x28 cm

Mida base (fons difusor): 28,6x19,6 cm

Alçada: 5,3 cm


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0503078
Color Negre
Marca BRA
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Alumini fos
Diàmetre 45cm