5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Pinces barbacoa inoxidable 30 cm vermell Pujadas

Add to Wish List
9,95 €
Codi
2200709
Producte esgotat

Descripció

La pinça està fabricada per la marca Pujadas. Ve en un color cridaner perquè tinguis un estil únic a l'hora de realitzar la teva barbacoa. A més, té un fàcil adherència per evitar cremades tant del menjar com de les mans.

Característiques

  • És inoxidable

Pots rentar amb tranquil·litat la pinça sense la preocupació que a poc a poc podria oxidar-se. Ja que això infectaria els àpats manipulades amb ella.

  • Té una mida pràctic

La pinça mesura 30 cm. És una distància correcta per cuinar de manera segura la teva barbacoa. Podràs manipular amb confiança el menjar si preocupar-te per patir un accident de cremada.

  • Posseeix puntes amples per sostenir bé els aliments

La pinça posseeix una làmina ampla a cada punta per així agafar amb fermesa els aliments. Podràs girar les carns de manera segura sense que se't caiguin a terra.

  • Té un fàcil adherència

El mànec de la pinça és color vermell i de material ergonòmic, la qual cosa permet agafar-la amb facilitat.

  • És fàcil el seu manteniment i emmagatzematge

Pots rentar amb facilitat la pinça per a usos posteriors perquè és gairebé totalment plana. A més, en el mànec té l'anell que permet obrir-la i tancar-la amb comoditat, no només a l'hora d'usar-la sinó també a l'netejar-la i guardar-la. A través d'aquest cèrcol pots emmagatzemar la pinça de manera vertical, col·locada amb la resta d'estris de la cuina.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 2200709
Marca PUJADAS
Material Acer inoxidable