Coneix aquesta pràctica picadora manual de productes carnis que et facilitarà la preparació de carns a la cuina. Producte de la col·lecció Lacor construït en acer inoxidable tant a la part exterior com als discos.
Els seus 3 discos permeten obtenir 3 tipus diferents de textura al picat, que depenen de l'ús que se li doni a la carn triturada: mandonguilles, xoriço, botifarra, xoriço o la seva preparació de carn mòlta amb salsa, o salsa bolonyesa.
Les seves peces es desmunten fàcilment per al seu rentat corresponent, la qual cosa es pot fer manualment o introduint-les al rentaplats. En tots dos casos, els resultats sempre són eficients.
Per utilitzar aquesta picadora, només s'ha de col·locar sobre una taula i exercir pressió sobre la ventosa perquè s'adquireixi sobre la superfície on s'instal·larà.
Moldre la carn en aquesta picadora és molt fàcil. Només cal introduir a l'orifici de la màquina algunes peces prèviament picades, girar la maneta perquè els discos interiors la triturin i llest, per l'altre extrem surt el producte perfecte per utilitzar.
Lacor ofereix totes les peces de recanvis per adquirir-les de manera separada, per quan, per exemple, es faci malbé un disc no s'hagi de comprar tota la picadora completa, sinó només la refacció.
Codi | 0109197 |
---|---|
Color | Plata |
Marca | LACOR INOX |
Material | Acer inoxidable |