5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Penjador per a 10 tasses My Mug Metaltex

Add to Wish List
14,95 €
Codi
5002763
 

Descripció

Aquest penjador de tasses de la marca Metaltex és perfecte per a qualsevol cuina, ja que permet estalviar espai i és força resistent, de manera que la teva vaixella estarà segura mentre estigui guardada.

Característiques

  • Capacitat

Aquest penjador de tasses compta amb ganxos per fins a 10 tasses meva Mug. A més, ha estat dissenyat per deixar prou espai entre elles, perquè no tinguin contacte i, així, no hi hagi risc de trencament.

  • Acabat exclusiu

El seu disseny destaca per tenir un acabat exclusiu polytherm, amb doble recobriment antiòxid i antiestàtic. D'aquesta manera, no s'acumula brutícia mentre les tasses estiguin penjades.

  • Fàcil de netejar

Per a netejar-lo, només cal passar un drap per tots els racons. Aquest producte a l'estar en alt no sol tacar-se, però sí que pot acumular brutícia. L'idoni és que ho facis un cop al mes, quan facis el sanejament general de la teva cuina.

  • Aprofitament de l'espai

Es tracta d'un element indispensable per a totes aquelles cuines on es denoti una manca d'espai. Una vegada que es fixa al prestatge amb una placa que ve inclosa, es deixa espai lliure a l'armari perquè puguis col·locar altres vasos o aliments.

  • Mesures

Té unes mesures de 14 x 28 x 6 centímetres, de manera que pots estacionar-lo en el mateix rebost, just a sota dels prestatges. Un cop fet això, només cal que col·loquis el fixador que porta inclòs.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5002763
Color Plata
Marca METALTEX