Pasta de sucre vermell 250g Renshaw

Pasta de sucre vermell 250g Renshaw

 

Rebaixes

 

Rebaixes

Pasta de sucre vermell 250g Renshaw

Add to Wish List
2,70 €
Codi
0203679
Disponible en aquestes botigues


C/ Gran de Gràcia 69 Barcelona, Barcelona, ES


Pl. Sant Joan, 17 Lleida, Lleida, ES


C/ Gran de Sant Andreu, 174 Barcelona, Barcelona, ES


C/ Josep Umbert, 16 Barcelona, Granollers, ES


C/ La Riera, 98 Barcelona, Mataró, ES


C/ Sant Joan Baptista la Salle, 28 Barcelona, Manresa, ES


C/ Llovera, 39 Tarragona, Reus, ES


Rambla, 120 Barcelona, Sabadell, ES


C/ Prat de la Riba, 16 Tarragona, Tarragona, ES


Rambla Egara, 186 Barcelona, Terrassa, ES


Pl. Comtat de Rosselló, 6 Illes Balears, Palma de Mallorca, ES


C/ Nou, 14 Girona, Girona, ES


C/ Nou, 7 Girona, Figueres, ES


C/ León XIII, 10 Zaragoza, Zaragoza, ES


C/ Mayor, 30 Castellón, Castellón de la Plana, ES


C/ Coso Alto, 37 Huesca, Huesca, ES


Pl. de soler i Gustems, 24 (Pl. dels Carros) Barcelona, Vilanova i la Geltrú, ES


C/ Calvet, 9 Barcelona, Barcelona, ES


Rambla de Catalunya, 98 Barcelona, Barcelona, ES


Carrer de Sants, 188 Barcelona, Barcelona, ES


C/ De Alcalá, 153 Madrid, Madrid, ES


Carrer Sant Rafel, 14 Girona, Olot, ES

Detalls

Redescobreix la pasta de sucre gràcies a la marca Renshaw, el gran clàssic en el món de decoració i disseny de pastissos i magdalenes. Ideal per crear flors i formes.

Característiques

  • Un món de possibilitats
  • És un clàssic molt utilitzat en la realització de decoracions per a cobrir pastissos. Aquesta pasta de modelar de color vermell es pot enrotllar, tornejar o utilitzar amb talladors i motlles per a crear flors i mil formes creatives. Ideal per creacions nadalenques.

  • Composició
  • Aquesta realitzada bàsicament amb sucre i xarop de glucosa. La resta de components permet que es mantingui la creació com el primer dia. Es presenta en un paquet de 250 grams.

  • Disseny
  • És perfecte per decorar pa de pessic i pastissos perquè la seva textura aporta flexibilitat i una suavitat que permet adaptar-la a la forma desitjada. Té un lleuger sabor a vainilla, el que la fa combinable amb qualsevol tipus de preparació.

  • Mode d'ús
  • S'ha d'emmagatzemar i ser utilitzada a temperatura ambient. Per a una millor manipulació, treballar amb ella sobre una superfície coberta de sucre glacé o fècula de patata. No s'ha de guardar a la nevera.

  • Conservació
  • Un cop realitzades les flors o motlles creatius, han de ser guardats en un lloc fresc i sec, lluny de la humitat. Per a una treball òptim, deixar assecar unes 24 hores. Un cop secs, has de raspallar amb pols de pètals perquè es vegin més realistes encara.

Més informació
Més informació
Codi 0203679
Marca RENSHAW
Ressenyes Trusted Shops