Redescobreix la pasta de sucre gràcies a la marca Renshaw, el gran clàssic en el món de decoració i disseny de pastissos i magdalenes. Ideal per crear flors i formes.
És un clàssic molt utilitzat en la realització de decoracions per a cobrir pastissos. Aquesta pasta de modelar de color vermell es pot enrotllar, tornejar o utilitzar amb talladors i motlles per a crear flors i mil formes creatives. Ideal per creacions nadalenques.
Aquesta realitzada bàsicament amb sucre i xarop de glucosa. La resta de components permet que es mantingui la creació com el primer dia. Es presenta en un paquet de 250 grams.
És perfecte per decorar pa de pessic i pastissos perquè la seva textura aporta flexibilitat i una suavitat que permet adaptar-la a la forma desitjada. Té un lleuger sabor a vainilla, el que la fa combinable amb qualsevol tipus de preparació.
S'ha d'emmagatzemar i ser utilitzada a temperatura ambient. Per a una millor manipulació, treballar amb ella sobre una superfície coberta de sucre glacé o fècula de patata. No s'ha de guardar a la nevera.
Un cop realitzades les flors o motlles creatius, han de ser guardats en un lloc fresc i sec, lluny de la humitat. Per a una treball òptim, deixar assecar unes 24 hores. Un cop secs, has de raspallar amb pols de pètals perquè es vegin més realistes encara.
Sucre, xarop de glucosa, Humectant: E422, Oli de palma, Emulsionant: E471, Colorant: E129, Estabilitzant: E413, Conservant: E202, Aroma.
Consells per a al·lèrgics: elaborat en una fàbrica que manipula ingredients de fruits secs (ametlles).
Apte per a vegetarians i vegans. Aprovat per Kosher i Halal.
NUTRICIÓ
Valors típics per 100g
Energia 1669 kj / 394 kcal
Greix 4,2g
dels quals saturats 2,4g
Carbohidrats 89,5g
dels quals sucres 87,8g
Proteïna 0g
Sal 0g
Codi | 0203679 |
---|---|
Marca | RENSHAW |