5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Paellera esmaltada 15cm El cid

Add to Wish List
5,95 €
Codi
0933002
 

Descripció

Prepara les millors receptes de arròs amb la paella esmaltada de 15 cm d'El Cid. Apta per a gas, llenya o inducció, aconseguiràs el millor sabor gràcies a la qualitat del producte.

 • Ideal per cuinar paelles i altres plats

  Ideal per preparar paelles i altres plats típics d'estiu com fideuà o sofregits.

 • Pensada per a un fàcil emmagatzematge

  La seva forma i grandària permeten posar més paelles sobre o altres complements de cuina permetent així optimitzar l'espai. Altres maneres de guardar-la són penjades per una nansa o en vertical en qualsevol armari o calaix.

 • Apta per cuinar en diferents tipus de focs

  Es pot utilitzar amb placa d'inducció, gas, vitroceràmica i foc de llenya. L'única cosa que cal tenir en compte és que la calor cobreixi tota la part de baix de la paella perquè es cuinin tots els ingredients per igual.

 • Manteniment i conservació

  Perquè la paella es conservi en el millor estat possible, és recomanable que es renti a mà amb un fregall que no sigui dur i productes adequats que no danyin la base. Després de rentar-la, hauràs assecar abans de guardar-la per evitar que es deteriori.

 • Fàcil de manejar

  La seva grandària i dues nanses permeten que sigui manejable a l'hora de rentar-la i moure-la de lloc. També és molt lleugera, el que fa que sigui fàcil de moure en el moment de cuinar.


 • Informació tècnica

  Informació tècnica
  Codi 0933002
  Color Negre
  Marca EL CID
  Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
  Material Alumini
  Diàmetre 15cm