5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Paella Efficient 18cm Bra

Add to Wish List
Regular Price 35,95 € Special Price 28,95 €
Codi
0503086
Producte esgotat

Descripció

La paella Efficient de 18 cm reuneix l'eficàcia i la qualitat per a un ús de cuina intensiva amb els millors resultats. És una paella robusta i duradora gràcies al seu cos fabricat en alumini fos i a la qualitat del seu antiadherent Platinum Plus lliure de PFOA.

És apta per a totes les fonts de calor (inclosa la inducció) gràcies al seu fons difusor full induction. A més, té un excel·lent repartiment de la temperatura per a una cocció perfecta de totes les nostres receptes.

És una paella ideal per elaborar tot tipus de receptes combinant-ne les diferents mides. Pots preparar salses o fer ous fregits a les més petites, alhora que a les de més diàmetre marques la carn, cuines el peix o un pit de pollastre a la planxa, uns filets de llom empanats o fredes patates per acompanyar. Són ideals tant per saltar unes verdures i preparar un remenat de bolets, com per elaborar samfaina, salsa bolonyesa, qualsevol pasta a la carbonara o per cuinar la beixamel de les croquetes. Les paelles més petites tenen la mida perfecta i una bona alçada perquè puguis fregir croquetes, crestes, bunyols o rosquilles de forma òptima, ràpidament i mantenint la temperatura de l'oli. En totes les seves mides, cuinar-hi de forma eficient i amb grans resultats és, a més, una experiència molt agradable. I gràcies al seu revestiment antiadherent d'alta qualitat en què no s'enganxa res, són molt còmodes de netejar.

Característiques

  • Fabricada en alumini fos extremadament resistent a la deformació (6mm de gruix a la base).
  • Revestiment antiadherent Tefló Platinum Plus d'alta qualitat i molt durador. 100% lliure de PFOA.
  • Fons full induction compatible amb totes les fonts de calor inclosa la inducció.
  • Mang ergonòmic en color negre amb logo de BRA en taronja.

Diàmetre superior: 18 cm

Diàmetre base: 12,4 cm

Alçada: 4,7 cm


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0503086
Color Negre
Marca BRA
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Alumini fos
Diàmetre 18cm