5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Pack de 6 pinxos estanyats de 35 cm Metaltex

Add to Wish List
6,95 €
Codi
5004005
 

Descripció

Aquest pack de 6 pinxos estanyats de la marca Metaltex destaca per les seves propietats de resistència i durabilitat. Són perfectes per fer barbacoes i per combinar carn i verdures en la mateixa broqueta.

Característiques

  • Disseny modern

Han estat especialment dissenyats per a incloure entre 8 i 10 peces de menjar, entre carn i verdures, perquè els teus broquetes quedin completes. A més, compten amb una anella al final perquè puguis agafar la punxa d'una forma més còmoda

  • estanyats

Realitzats amb aquest material, són aptes per a incloure aliments de tot tipus, ja que no desprenen cap tipus de substància, ni abans ni durant ni després de la col·locació del menjar.

  • Packaging

Vénen en un envàs allargat on es troben els 6 pinxos col·locats de l'inrevés en tres files. Al packaging estan incloses les instruccions per usar-los, així com les seves mesures, que són de 35 centímetres. Igualment, porten un blíster amb penjador.

  • Reutilitzables

A elecció dels consumidors, poden ser usats i tirats, o bé utilitzar-los per a futurs menjars, ja que la seva resistència fa que siguin complicats de doblegar i, per tant, quedar en un mal estat.

  • Resistents i duradors

La resistència i la durabilitat són les principals característiques d'aquest pack de punxes, ja que pots usar-los en diverses ocasions. A més, són aptes perquè puguis rentar-los al rentaplats, o bé a mà amb un fregall comú.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004005
Color Plata
Marca METALTEX