5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Pack de 100 broquetes de fusta de 25 cm Metaltex

Add to Wish List
2,45 €
Codi
5004003
Producte esgotat

Descripció

Aquest pack de 100 broquetes de fusta és perfecte per a les teves reunions familiars i d'amics on la barbacoa sigui la protagonista. Amb 25 centímetres cadascuna, estan avalades per la marca Metaltex.

Característiques

  • Producte de fusta

Es tracta d'un joc de 100 broquetes de fusta, les quals han estat dissenyades per a les grans festes. Per a la seva elaboració s'ha utilitzat una fusta especial i apta per als aliments, ja que no deixa restes de cap tipus quan el menjar es queda punxada a la broqueta.

  • Mesures

Cada broqueta té 25 centímetres de llarg i 3 mm de diàmetre, de manera que són ideals per a incloure diverses peces de carn i verdura. Per no saturar cadascuna, hauries d'incloure entre 8 i 10 peces en ella.

  • Packaging

L'envàs ve amb una bossa amb un penjador per deixar les broquetes i anar-agafant conforme es vagin cuinant els aliments.

  • Un sol ús

A diferència d'altres productes de la marca, aquestes broquetes estan pensades per a ser usades un sol cop. Una vegada que s'acabi la ingesta, has de rebutjar-les perquè puguin tornar a ser usades per altres persones en el futur després del procés propi de reciclatge.

  • Resistents

El seu aspecte de fusta pot enganyar-te, ja que són bastant resistents i solen aguantar bé el pes de diverses peces de menjar sense cap problema.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004003
Marca METALTEX