5% DTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Pack de 100 broquetes de fusta de 25 cm Metaltex

Add to Wish List
2,45 €
Codi
5004003
Disponible en aquestes botigues


Pl. Sant Joan, 17 Lleida, Lleida, ES


Carrer Sant Rafel, 14 Girona, Olot, ES

Detalls

Aquest pack de 100 broquetes de fusta és perfecte per a les teves reunions familiars i d'amics on la barbacoa sigui la protagonista. Amb 25 centímetres cadascuna, estan avalades per la marca Metaltex.

Característiques

  • Producte de fusta

Es tracta d'un joc de 100 broquetes de fusta, les quals han estat dissenyades per a les grans festes. Per a la seva elaboració s'ha utilitzat una fusta especial i apta per als aliments, ja que no deixa restes de cap tipus quan el menjar es queda punxada a la broqueta.

  • Mesures

Cada broqueta té 25 centímetres de llarg i 3 mm de diàmetre, de manera que són ideals per a incloure diverses peces de carn i verdura. Per no saturar cadascuna, hauries d'incloure entre 8 i 10 peces en ella.

  • Packaging

L'envàs ve amb una bossa amb un penjador per deixar les broquetes i anar-agafant conforme es vagin cuinant els aliments.

  • Un sol ús

A diferència d'altres productes de la marca, aquestes broquetes estan pensades per a ser usades un sol cop. Una vegada que s'acabi la ingesta, has de rebutjar-les perquè puguin tornar a ser usades per altres persones en el futur després del procés propi de reciclatge.

  • Resistents

El seu aspecte de fusta pot enganyar-te, ja que són bastant resistents i solen aguantar bé el pes de diverses peces de menjar sense cap problema.

Més informació
Més informació
Codi 5004003
Marca METALTEX
Ressenyes Trusted Shops