5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Pack 50 motles quadrats paper fregidora aire 20cm Culinarium

Add to Wish List
6,95 €
Codi
1009853
 

Descripció

El pack de motlles quadrats per a fregidora de 20cm Culinarium és ideal per preparar els teus menjars preferits a la fregidora d'aire. Els nostres motlles estan dissenyats per simplificar la teva experiència culinària, oferint-te una solució pràctica i sense complicacions per cuinar una varietat de plats deliciosos.

Característiques

Utilitzar motlles de paper permet allargar la vida útil de la teva fregidora d'aire, evitant cúmuls de brutícia i ratlladures. A més, no afecta la circulació d'aire, per tant, són ideals per obtenir textures cruixents. Un altre dels avantatges d'aquest material és la seva adaptabilitat, per la qual cosa el fa ideal per a fregidores d'estructura rodona o quadrada.

Per la seva mida i estructura recomanem que el seu ús es faci en fregidores d'aire a partir de 3,8L de capacitat així com també ho recomanem per fer servir en microones o forn. El paper amb què està fabricat no conté blanquejants i està elaborat amb matèries primeres naturals.

Recomanacions dús:

Cal cobrir la superfície de la cubeta per evitar que el motlle de paper voli amb l'aire de la fregidora i es cremi per contacte directe amb la resistència.

Recomanem un temps màxim d'exposició a la fregidora d'aire de 45 minuts així com una temperatura màxima de 230ºC.

Evitarem que tingui un contacte directe amb fonts de calor així com objectes tallants.

Aquest tipus de motlles de paper està pensat per ser d'un sol ús.

Mides: 20x20 amb 4,5cm d'alçada.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1009853
Color Marró
Marca CULINARIUM
Material Paper
Diàmetre 20cm