5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Pack 5 motlles Panettone paper 14cm Ibili

Add to Wish List
7,95 €
Codi
5001016
 

Descripció

Apunta't a el més dolç sabor italià amb aquest set de motlles Panetone de Ibilis que et permetran preparar un espectacular postres que agrada a tothom. Sorprèn als teus convidats amb aquesta delícia transalpina i rebràs un munt de felicitacions.

Característiques

Concebuts per agradar

Aquests motlles per panettones han estat creats de manera ergonòmica. Així, inclouen petits forats a la base per millorar el resultat de la cocció i evitar l'acumulació de vapor a l'girar. ¡Surten riquíssims!

Fins a 200 º C

Per aconseguir un excel·lent sabor i una esponjositat òptima, convé enfornar els panettones a elevades temperatures. Aquests motlles de 14 cm resisteixen perfectament fins als 200 ºC.

Funcionalitat excel·lent

Un altre dels avantatges d'aquests continents és que, a més de utilitzar-los en el forn, serveixen per a la nevera i el congelador.

Un sol ús

Recorda, en tot cas, que es tracta de motlles d'un sol ús. El més característic és l'impecable aspecte amb el qual et quedarà aquest pa casolà.

La millor cuina

Sorprendre, diferenciar-te i agradar són les claus que apliquen els millors xefs internacionals i, per descomptat, també els rebosters. Aquestes postres italià es prepara així amb un format de 14 cm de diàmetre i 11 cm d'alçada. Amb ells a la teva taula, com a colofó ​​a les menges servits, triomfaràs entre els teus comensals. Et felicitaran per la idea ... i pel resultat!


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5001016
Marca IBILI
Material Paper