5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Pack 5 fondants Nadal 100 g Funcakes

Add to Wish List
9,95 €
Codi
5005824
 

Descripció

El pack de 5 fondants FunCakes Nadal conté fondant Blanc, Verd Primavera, Verd Bosc, Vermell Foc i Negre i té un deliciós gust de vainilla. Els colors envasats per separat de 100 g són perfectes per retallar formes i fer altres decoracions en pastissos, cupcakes o galetes. Aquests paquets petits i de colors brillants també són perfectes si voleu decorar dolços amb els nens.

Mestreu bé abans d'utilitzar-la, esteneu-la sobre una fina capa de sucre glas i retalle diferents formes. També pots fer servir la pasta de sucre per modelar o crear diferents formes i dissenys. Si vols, pots utilitzar una mica de pols tylo perquè la pasta de sucre sigui més ferma.

La pasta de sucre amb gust de vainilla és molt flexible, suau i fàcil de fer servir per la seva fina estructura. S'endureix completament després de la seva elaboració.

Els cinc colors populars d'aquest pack són perfectes per a la decoració de pastissos, cupcakes i galetes. En retallar les formes de la pasta de sucre, obtindreu retallades netes i nítides.

La pasta de sucre també és adequada per crear decoracions, pots modelar o crear fàcilment diferents formes i dissenys.

La gran capacitat d'adaptació de la pasta de sucre la fa apta per a tothom, des del principiant fins al professional.

Conté: 5x100 gram.

Es recomana el procés següent per obtenir un resultat òptim: Deixar que la pasta de sucre arribi a la temperatura ambient. Amassar la pasta de sucre amb fermesa fins que estigui suau i elàstica. Empolvoreu la superfície de treball amb una mica de sucre glas i esteneu el fondant amb un corró fins aconseguir una forma uniforme (2-3 mm de gruix). Gireu la pasta de sucre una quarta part per evitar que s'enganxi. Continuen apareixent petites esquerdes a les vores en estendre el fondant? Torneu a amassar amb fermesa fins que les vores quedin llisos en estendre'l. Aleshores la pasta de sucre està a punt per ser utilitzada.

Ingredients: sucre (79%), greix vegetal (palmist, palmell), xarop de glucosa, aigua, humectant: E422, emulgent: E471, espessidor: E415, E466, conservador: E200, acidulant: E330, aroma natural, colorant: E102, E129, E133, E153.

E102, E129: pot tenir efectes negatius sobre l'activitat i l'atenció dels nens.

Podeu contenir traces de: ametlles.

Aquest producte és: certificat Kosher, certificat Halal, sense gluten.

Emmagatzematge: emmagatzemar en un lloc sec i fosc.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5005824
Marca FUNCAKES