5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Pack 5 fondants Halloween 100 g Funcakes

Add to Wish List
9,95 €
Codi
5005633
 

Descripció

El pack de pasta de sucre FunCakes de Halloween conté fondant blanc, verd primavera, royal purple, taronja tigre i negre, i té un deliciós gust de vainilla.

Els colors envasats per separat de 100 g cadascun són perfectes per retallar formes i fer altres decoracions en pastissos, cupcakes o galetes. Aquests paquets petits i de colors brillants també són perfectes si voleu decorar dolços amb els nens.

Mestreu bé abans d'utilitzar-la, esteneu-la sobre una fina capa de sucre glas i retalle diferents formes. També pots fer servir la pasta de sucre per modelar o crear diferents formes i dissenys. Si vols, pots utilitzar una mica de pols tylo perquè la pasta de sucre sigui més ferma.

El fondant amb gust de vainilla és molt flexible, suau i fàcil de fer servir per la seva fina estructura. S'endureix completament després de la seva elaboració.

Els cinc colors populars d'aquest multipack són perfectes per a la decoració de pastissos, cupcakes i galetes. En retallar les formes de la pasta de sucre, obtindràs retallades netes i nítides.

La pasta de sucre també és adequada per crear decoracions, pots modelar o crear fàcilment diferents formes i dissenys.

Conservar en un lloc fresc i fosc, entre 15-20°C.

Conté: 5x100 grams.

Es recomana el següent procés per obtenir un resultat òptim:

  • Deixeu que la pasta de sucre arribi a la temperatura ambient.
  • Massa la pasta de sucre amb fermesa fins que estigui suau i elàstica.
  • Espolvoreu la superfície de treball amb una mica de sucre glas i esteneu el fondant amb un corró fins aconseguir una forma uniforme (2-3 mm de gruix).
  • Gireu la pasta de sucre una quarta part per evitar que s'enganxi.
  • Continuen apareixent petites esquerdes a les vores en estendre el fondant? Torneu a amassar amb fermesa fins que les vores quedin llisos en estendre'l. Aleshores la pasta de sucre està a punt per ser utilitzada.

Ingredients: sucre (80%), xarop de glucosa, greix vegetal (palmist, palmell), aigua, humectant: E422, espessidor: E415, E466, conservador: E200, acidulant: E330, aroma natural, colorant: E102, E120, E129, E133, E153.

E102, E129: pot tenir efectes negatius sobre l'activitat i l'atenció dels nens.

Podeu contenir traces de: ametlles.

Aquest producte és: certificat Kosher, certificat Halal, sense gluten, apte per a vegetarians, apte per a vegans.

El paquet d'aquest producte conté els idiomes següents: Holandès, Anglès, Alemany, Francès, Espanyol, Italià, Polonès, Suec, Danès i Finlandès.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5005633
Marca FUNCAKES