5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Pack 16 mini hòsties La Patrulla Canina 3,4cm Dekora

Add to Wish List
3,95 €
Codi
5003849
Producte esgotat

Descripció

En qualsevol aniversari, reunió o esdeveniment infantil no poden faltar els mini discos comestibles oficials de "La patrulla canina" de Dekora. Aquests dibuixos animats han conquerit la mirada de milions de nens i ara també ho faran amb el seu paladar amb aquests discos de paper de sucre.

Característiques

Molts són els motius pels quals decantar-se a adquirir aquest producte, però a continuació es mostraran les característiques més importants:

  • Infinitat d'opcions
    Qualsevol persona que adquireixi aquest pack de 16 mini discos comestibles, podrà posar en marxa la seva imaginació i incorporar-los en multitud d'aliments o receptes. Es poden afegir a pastissos, pa de pessic,muffinsi, fins i tot, es poden consumir per separat.
  • Sabor i textura deliciosos
    No hi ha nen, ni adult, que es resisteixi a l'sucre blanc. Aquest disc conté una quantitat baixa de la mateixa i no augmenta exponencialment el nivell d'hidrats de l'aliment en el seu conjunt. A més, la seva textura és inigualable a l'desfer a la boca.
  • No contenen gluten
    Cap petit o petita ha de quedar mirant. Si la recepta de el pa de pessic o pastís s'ha elaborat tenint en compte als celíacs, aquests mini discos no faran malbé aquesta realitat. Estan elaborats sense gluten.
  • Quantitat
    Una de les avantatges d'aquest pack, és la gran quantitat de discos que incorpora. Per tant, es podran conservar per més endavant.
  • Varietat i mida
    Sigui quin sigui el personatge favorit de l'infant, tindrà el seu disc dedicat.

  • Informació tècnica

    Informació tècnica
    Codi 5003849
    Marca DEKORA