Pack 16 mini hòsties La Patrulla Canina 3,4cm Dekora

Pack 16 mini hòsties La Patrulla Canina 3,4cm Dekora

Pack 16 mini hòsties La Patrulla Canina 3,4cm Dekora

Add to Wish List
3,95 €
Codi
5003849
Disponible en aquestes botigues


Pl. Sant Joan, 17 Lleida, Lleida, ES


C/ Sant Joan Baptista la Salle, 28 Barcelona, Manresa, ES


C/ Mayor, 30 Castellón, Castellón de la Plana, ES

Detalls

En qualsevol aniversari, reunió o esdeveniment infantil no poden faltar els mini discos comestibles oficials de "La patrulla canina" de Dekora. Aquests dibuixos animats han conquerit la mirada de milions de nens i ara també ho faran amb el seu paladar amb aquests discos de paper de sucre.

Característiques

Molts són els motius pels quals decantar-se a adquirir aquest producte, però a continuació es mostraran les característiques més importants:

 • Infinitat d'opcions
  Qualsevol persona que adquireixi aquest pack de 16 mini discos comestibles, podrà posar en marxa la seva imaginació i incorporar-los en multitud d'aliments o receptes. Es poden afegir a pastissos, pa de pessic,muffinsi, fins i tot, es poden consumir per separat.
 • Sabor i textura deliciosos
  No hi ha nen, ni adult, que es resisteixi a l'sucre blanc. Aquest disc conté una quantitat baixa de la mateixa i no augmenta exponencialment el nivell d'hidrats de l'aliment en el seu conjunt. A més, la seva textura és inigualable a l'desfer a la boca.
 • No contenen gluten
  Cap petit o petita ha de quedar mirant. Si la recepta de el pa de pessic o pastís s'ha elaborat tenint en compte als celíacs, aquests mini discos no faran malbé aquesta realitat. Estan elaborats sense gluten.
 • Quantitat
  Una de les avantatges d'aquest pack, és la gran quantitat de discos que incorpora. Per tant, es podran conservar per més endavant.
 • Varietat i mida
  Sigui quin sigui el personatge favorit de l'infant, tindrà el seu disc dedicat.
 • Més informació
  Més informació
  Codi 5003849
  Marca DEKORA