5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Organitzador per a aigüera Oxo

Add to Wish List
20,95 €
Codi
5003986
 

Descripció

Aquest organitzador de la marc Oxo per piques, està dissenyat per facilitar el rentat dels estris de la cuina i la tarja. Compta amb dos apartats que separen els raspalls i additaments de neteja de les fibres i esponges.

Característiques

Tot organitzat

Aquest additament per a la cuina permet mantenir tot separat, organitzat i a l'abast de la mà. D'una banda, tens les fibres amb suport i els raspalls, col·locats verticalment per facilitar el seu accés i de l'altre, els fregalls i esponges secs. La teva cuina sempre es veurà ordenada, sense escorriments i impecable.

Ràpid assecat

Els dos compartiments es troben perforats, el que permet el flux d'aire i l'escorriment de l'aigua a una safata que la manté tancada. D'aquesta forma no es guarden olors no bacteris en les esponges i fibres.

Safata

Sota els compartiments ha una safata extraïble cap a la qual es drena l'aigua. Té una obertura lateral per on pots buidar el líquid sobrant i evitar la presència de fongs o la formació de tosca.

Escorredor de coberts?

Sí, també pots utilitzar-lo per assecar els teus coberts després de rentar-los. Col·loca'ls per classe o simplement deixa'ls escórrer abans de desar.

Reixa elevador

El additament separador també funciona com una reixeta que pots aixecar per agafar els fregalls. La seva neteja és molt senzilla i els materials de fabricació no contenen substàncies nocives com el bisfenol.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5003986
Color Blanc
Marca OXO
Material Plàstic