5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Olla Professional 10,5l Bra

Add to Wish List
66,95 €
Codi
5001076
 

Descripció

L'olla d'acer inoxidable de 10,5 litres amb tapa de la col·lecció Professional és ideal per cuinar com un xef gràcies a la seva línia de disseny professional estudiada d'acord amb les necessitats per a una cuina gurmet. Una experiència en qualitat i una gran eficiència de cocció, gràcies a la seva fabricació en acer inoxidable 18/10 amb triple fons difusor molt resistent i duradora.

És apta per a totes les fonts de calor (inclosa la inducció) gràcies al seu triple fons difusor full induction. A més, té un excel·lent repartiment de la temperatura per a una cocció perfecta de totes les nostres receptes.

Gràcies a la tapa de vidre es pot veure l'evolució de la cocció.

En qualsevol de les mides, l'olla d'acer inoxidable Professional és ideal per poder preparar tot tipus de vins i cremes vegetals o de llegums. La gran capacitat, l'excel·lent repartiment de la calor i la tapa de vidre, que manté la temperatura i el vapor de la cocció, contribueixen a reduir els temps de cocció i permeten controlar l'estat del que s'està cuinant sense haver d'aixecar-la. És perfecta per coure tota mena de pasta llarga i curta, per a les verdures tallades o bé les peces senceres, o per als llegums. Gràcies a la seva alçada, pots cuinar i triturar els purés i les cremes de verdures a la mateixa olla, de manera molt pràctica, senzilla i neta. Les olles més petites són perfectes per preparar salses com la beixamel, o elaborar la crema pastissera. En totes les seves mides és una olla elegant, amb gran capacitat, perfecta per cuinar de forma eficient i ràpida i molt fàcil de netejar, ja que es pot rentar al rentaplats.

Característiques

  • Fabricada en acer inoxidable 18/10 molt higiènic i resistent al desgast amb acabat polit setinat.
  • Triple fons full induction compatible amb totes les fonts de calor inclosa la inducció.
  • Apta per a rentaplats.
  • Nanses fabricades en acer inoxidable amb acabat polit brillant

Diàmetre superior: 26 cm

Diàmetre base: 23,5 cm

Alçada: 20,9 cm

Capacitat: 10,5 litres


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5001076
Color Plata
Marca BRA
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Acer inoxidable
Diàmetre 26cm
Capacitat 10,5 L