5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Mug borosilicat 40 cl Pengo

Add to Wish List
2,95 €
Codi
5004048
Producte esgotat

Descripció

La mug o bol de borosilicat de Pengo és un recipient amb 40 cl de capacitat (400 ml) ideal per a altes temperatures. El seu disseny elegant i totalment transparent el fan un estri bell i distingit en tota cuina.

Característiques

Gran qualitat

Aquesta mug està fabricada amb borosilicat, un veire fet principalment a base de sílice i òxid de bor. Aquests compostos li confereixen propietats especials de resistència i durabilitat. A més, el seu disseny transparent i amb línies simples, reflecteix distinció en tot moment.

Resistència i versatilitat

El borosilicat presenta una alta resistència a les temperatures, pot anar de -40 ° a + 300 ° C. També, té alta resistència als xocs tèrmics i gran resistència mecànica com a cops i ratllades. Les mug pots usar-se en el microones, nevera i congelador sense problemes.

Durabilitat i bellesa

El vidre comú pot ser més habitual en les cuines per ser més barat. No obstant això, els recipients de borosilicat com aquesta mug, pertanyen a una gamma superior que les fa més resistents, duradores i boniques.

Resistència química

Aquesta propietat fa a l'material pràcticament neutre en les interaccions químiques. No interacciona amb els aliments de manera que no absorbeix olors ni sabors. Tampoc allibera substàncies tòxiques al menjar.

Neteja i higiene

La seva superfície lliure de porus fa que la seva neteja sigui molt fàcil. Pot rentar-se manualment amb aigua i sabó o col·locar-directament al rentavaixelles.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004048
Marca PENGO
Material Borosilicat
Capacitat 0,4 L