5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Motxilla-nevera de 10 l Nautic Iris

Add to Wish List
Regular Price 22,95 € Special Price 20,95 €
Codi
5004023
Producte esgotat

Descripció

Aquesta nevera d'Iris et permetrà transportar el menjar i la beguda de manera còmoda. La seva forma aconsegueix emmagatzemar de forma eficaç aliments suficient per a dues persones durant tota una jornada.

Característiques

  • Fàcil transport

Les seves còmodes nanses et permeten transportar aquest article sense esforç. A més, el seu disseny manté sempre la motxilla en posició vertical, i evita moviments indesitjats dels productes que contingui en el seu interior.

  • Fàcil obertura

La seva part superior s'obre per complet amb una cremallera per facilitar l'extracció de la beguda i els aliments. El seu ampli interior queda completament al descobert.

  • Aïllant tèrmic durant mig dia

Aquesta nevera és capaç de conservar la temperatura interior fins a 12 hores si s'utilitzen refredadors o gels. Per aconseguir-ho, compta amb un teixit termo insolat extragruixut que evita fuites tèrmiques cap a l'exterior i permet que la beguda i els aliments estiguin en perfecte estat.

  • Facilitat de neteja

El seu teixit interior no és porós, amb la qual cosa és possible higienitzar per complet el producte utilitzant simplement un drap humitejat amb aigua i sabó.

  • Dimensions i pes perfectes per viatjar

El pes d'aquest producte és inferior als 300 grams quan es troba buit. A més, té unes dimensions de tan sols 22 centímetres d'ample, 16 de fons i 27 de profunditat. La seva portabilitat et permetrà gaudir d'aquesta motxilla de forma diària, ja que és apta per a tot tipus de situacions.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004023
Marca IRIS
Material Polièster
Capacitat 10 L