5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Motllo rodó desmuntable 26cm Ibili

Add to Wish List
12,95 €
Codi
5005991
 

Descripció

Descripció
Preparar un bizcochuelo no és senzill per dues raons: cal saber barrejar bé els ingredients i cal tenir un bon motlle perquè en retirar el bescuit aquest no es trenqui. El que necessites és el motlle rodó d'acer negre 26 cm de Ibili, un producte únic i indispensable.

Característiques

  • Un motlle professional
    bili, marca líder en el mercat quan es tracta d'articles per a la cuina, porta aquest motlle d'excel·lent fabricació que compleix amb tots els requisits dels professionals. Cuinaràs amb els millors com els millors.

  • Material de primera qualitat
    Aquest motlle desmuntable està fabricat en acer negre d'altíssima qualitat, la qual cosa li permet suportar altes temperatures alhora que el fred del teu congelador.

  • Capa antiadherent
    L'acer negre d'aquest motlle rodó 26 cm està recobert per una capa antiadherent, la qual cosa permetrà que els teus bescuits siguin retirats de manera reeixida, sense por al fet que es desarmin.

  • Desemmotllat senzill
    L'ancoratge d'acer que té aquest motlle rodó facilita l'ancoratge i el desemmotllat, només has d'ajustar la peça a pressió, i deixar-la anar amb un moviment en sentit contrari de força similar.

  • Dimensions precises
    Aquest motlle rodó desmuntable té una altura de 6,5 cm. i un diàmetre intern de 26 cm. A més, és apte per a rentavaixella, per la qual cosa no tindràs problemes per a rentar-ho fàcilment.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5005991
Color Negre
Marca IBILI
Material Acer al carboni
Diàmetre 26cm