5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Motlle rodó desmuntable de 26 cm Le creuset

Add to Wish List
Regular Price 39,95 € Special Price 35,95 €
Codi
0205643
 

Descripció

El motlle rodó desmuntable de 26 cm d'acer carboni Le Creuset és el major d'aquest tipus de motlles de la firma que dóna garantia de per vida als seus clients, segura de les excel·lències dels seus productes. Aquest, realitzat en acer a l'carboni i amb un revestiment innocu.

 • Antideformación

  Tot i ser un motlle desmuntable, la signatura garanteix la impossibilitat de deformació tant per l'ús com per l'exposició a altes temperatures.

 • Antiadherent

  Com tots els motlles Le Creuset, aquest és antiadherent, gràcies a el revestiment sense PFOA. Un motlle que no s'enganxa i que, a més, no requereix ser engreixat abans del seu ús.

 • Fàcil neteja

  Aigua tèbia i l'assecat amb un drap sec que no esgarrapi serà suficient per a la neteja. No és apte per al rentavaixelles. Les altes temperatures dels rentats mecànics danyen aquest revestiment que caracteritza els motlles de la signatura.

 • Resistent a altes temperatures

  Concretament, el fabricant fixa en una màxima de 240 ° C la temperatura capaç de suportar pels seus motlles d'aquestes característiques. Apte també si ho vols fer servir per alguna recepta que calgui refrigerar o congelar. El motlle suporta baixes temperatures, sense que aquesta circumstància afecti les garanties de l'material de l'motlle i del seu revestiment.

 • Mesures

  Aquest motlle compta amb un diàmetre de 26 cm i una alçada de 7 cm.


 • Informació tècnica

  Informació tècnica
  Codi 0205643
  Color Negre
  Marca LE CREUSET
  Material Acer al carboni
  Diàmetre 26cm