5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Motlle financer Blueberry 12 cavitats Ibili

Add to Wish List
16,95 €
Codi
0205683
Producte esgotat

Descripció

El motlle Financer de la marca Ibili és un motlle de silicona amb cavitats per fer determinades receptes com els minitartas, entre d'altres. Aquesta proposta versàtil i funcional compta amb 12 cavitats.

Característiques

• Mesures aptes per fer nombroses receptes

Una eina necessària per als amants de la rebosteria i de la qualitat dels estris que fan servir. Cavitats de 3 x 7,5 cm i amb una mesura total de 17 x 29 x 3 cm.

• Material resistent a temperatures extremes

Una de les grans avantatges de la silicona amb la qual està fet aquest motlle és que és capaç de suportar temperatures extremes: des de -60 ºC fins a 230 ºC.

• Versàtil pel que fa a l'ús

Precisament per la resistència de l'material, aquest motlle pot ser usat en el forn, al microones o directament introduint-lo al congelador.

• Fàcilment desmuntable i antiadherent

Dues de les qualitats essencials a l'hora de fer rebosteria: que sigui senzill de desmuntar i que no provoqui adherències. En aquest cas, podràs treure del motllo la recepta sense cap tipus de problema i segur que que la massa no es quedarà enganxada al motlle.

• Fàcil neteja

Un cop usat, comprovaràs el senzill que és netejar aquest motlle amb cavitats en què a penes quedarà brutícia. Es pot rentar a mà i fins i tot rentar al rentavaixelles sense que el producte pateixi cap deteriorament.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0205683
Color Blau
Marca IBILI
Material Silicona