5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Motlle financer Blueberry 12 cavitats Ibili

Add to Wish List
16,95 €
Codi
0205683
 

Descripció

El motlle Financer de la marca Ibili és un motlle de silicona amb cavitats per fer determinades receptes com els minitartas, entre d'altres. Aquesta proposta versàtil i funcional compta amb 12 cavitats.

Característiques

• Mesures aptes per fer nombroses receptes

Una eina necessària per als amants de la rebosteria i de la qualitat dels estris que fan servir. Cavitats de 3 x 7,5 cm i amb una mesura total de 17 x 29 x 3 cm.

• Material resistent a temperatures extremes

Una de les grans avantatges de la silicona amb la qual està fet aquest motlle és que és capaç de suportar temperatures extremes: des de -60 ºC fins a 230 ºC.

• Versàtil pel que fa a l'ús

Precisament per la resistència de l'material, aquest motlle pot ser usat en el forn, al microones o directament introduint-lo al congelador.

• Fàcilment desmuntable i antiadherent

Dues de les qualitats essencials a l'hora de fer rebosteria: que sigui senzill de desmuntar i que no provoqui adherències. En aquest cas, podràs treure del motllo la recepta sense cap tipus de problema i segur que que la massa no es quedarà enganxada al motlle.

• Fàcil neteja

Un cop usat, comprovaràs el senzill que és netejar aquest motlle amb cavitats en què a penes quedarà brutícia. Es pot rentar a mà i fins i tot rentar al rentavaixelles sense que el producte pateixi cap deteriorament.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0205683
Color Blau
Marca IBILI
Material Silicona