5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Motlle de silicona per gofres Silikomart

Add to Wish List
17,95 €
Codi
5004172
 

Descripció

La marca Silikomart és un referent mundial en motlles de silicona i aquest motlle per gofres compta amb totes les seves propietats. És segur, no genera tòxics, és antiadherent i de llarga durabilitat. A més, es renta i higienitza fàcilment.

Característiques

Material d'alta qualitat

La silicona és un element innocu i certificat perquè no genera compostos tòxics com BPA, ftalats, metalls pesants, amines aromàtiques o peròxids. És flexible, durable i no transmet olors ni sabors.

Gofres perfectes

Aquest motlle de silicona permet que cada gofre quedi complet i llis, sense despreniments o trencat. Té capacitat per a elaborar 04:00 gofres d'aproximadament 8 x 12,9 cm d'àrea i 1,5 cm d'altura i acompanyar-los amb complements dolços o salats.

Multiusos

Aquest motlle es pot utilitzar al forn convencional, freidor d'aire i microones per la seva gran capacitat per resistir altes temperatures (230 ° C), També és molt pràctic a la nevera i congelador. Així, es poden preparar gofres calents o congelats.

Material saludable

A més de no generar compostos nocius a la salut, aquest motlle és hipoalergènic i la seva antiadherència permet reduir significativament l'ús d'oli, mantega o esprais.

Resistent i de fàcil rentat

No es trenca, esquinça, ni pateix cuarteaduras amb els canvis de temperatura i l'ús. Per rentar-lo, només cal utilitzar sabó líquid, aigua i una esponja suau, també es pot netejar en rentaplats automàtics.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004172
Color Marró
Marca SILIKOMART
Material Silicona