Minibag Snack ric animals rosa Iris

Add to Wish List
6,45 €
Codi
5004220
Disponible en aquestes botigues


Pl. Sant Joan, 17 Lleida, Lleida, ES


C/ Gran de Sant Andreu, 174 Barcelona, Barcelona, ES


C/ Prat de la Riba, 16 Tarragona, Tarragona, ES


Rambla de Catalunya, 98 Barcelona, Barcelona, ES


Carrer de Sants, 188 Barcelona, Barcelona, ES

Detalls

Bossa especialment dissenyat per emmagatzemar els teus aliments durant sortides casuals amb amics i familiars, i per al dia a dia. Forma part de la col·lecció de productes d'Iris. Compta amb una confecció d'alta qualitat i un disseny cridaner que combina amb qualsevol vestimenta.

  • Acabat estètic atractiu a la vista

Aquest article es troba disponible en colors blau i rosa, la qual cosa fa que pugui combinar-se amb una varietat extensa de vestimentes modernes. Et brinda un toc de naturalitat i brillantor en tot moment.

  • Resistència i durabilitat òptimes

Els materials emprats per a la fabricació de l'sarró li confereixen qualitats de suport enfront de tensions moderades i contínues. Això fa que la peça mantingui la seva forma original i tot després d'introduir molt pes al seu interior.

  • Ús fàcil i pràctic

Les tires laterals són primes i s'ajusten a l'anatomia de les espatlles amb facilitat. Aquestes tires estan unides amb la part superior de la borsa per facilitar el tancament a l'estirar-les. La superfície suau no genera irritacions sobre la pell.

  • Comoditat superior

La textura suau és agradable a el tacte. A més, no fa malbé la tela de la roba ni crea taques desagradables a la vista. Té un pes lleuger que minora l'esforç realitzat per les espatlles.

  • Emmagatzematge segur

La ranura superior es tanca amb facilitat i es manté així per llargs períodes de temps. Això protegeix el contingut de la bossa de l'contacte amb líquids exteriors.


Més informació
Més informació
Codi 5004220
Color Rosa
Marca IRIS
Ressenyes Trusted Shops