5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Minibag Snack ric animals rosa Iris

Add to Wish List
6,45 €
Codi
5004220
Disponible en aquestes botigues


Carrer de Sants, 188 Barcelona, Barcelona, ES

 

Descripció

Bossa especialment dissenyat per emmagatzemar els teus aliments durant sortides casuals amb amics i familiars, i per al dia a dia. Forma part de la col·lecció de productes d'Iris. Compta amb una confecció d'alta qualitat i un disseny cridaner que combina amb qualsevol vestimenta.

  • Acabat estètic atractiu a la vista

Aquest article es troba disponible en colors blau i rosa, la qual cosa fa que pugui combinar-se amb una varietat extensa de vestimentes modernes. Et brinda un toc de naturalitat i brillantor en tot moment.

  • Resistència i durabilitat òptimes

Els materials emprats per a la fabricació de l'sarró li confereixen qualitats de suport enfront de tensions moderades i contínues. Això fa que la peça mantingui la seva forma original i tot després d'introduir molt pes al seu interior.

  • Ús fàcil i pràctic

Les tires laterals són primes i s'ajusten a l'anatomia de les espatlles amb facilitat. Aquestes tires estan unides amb la part superior de la borsa per facilitar el tancament a l'estirar-les. La superfície suau no genera irritacions sobre la pell.

  • Comoditat superior

La textura suau és agradable a el tacte. A més, no fa malbé la tela de la roba ni crea taques desagradables a la vista. Té un pes lleuger que minora l'esforç realitzat per les espatlles.

  • Emmagatzematge segur

La ranura superior es tanca amb facilitat i es manté així per llargs períodes de temps. Això protegeix el contingut de la bossa de l'contacte amb líquids exteriors.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004220
Color Rosa
Marca IRIS