5% DTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Minibag Snack ric animals blau Iris

Add to Wish List
6,45 €
Codi
5004219
Disponible en aquestes botigues


Rambla, 120 Barcelona, Sabadell, ES


Rambla Egara, 186 Barcelona, Terrassa, ES


Carrer Sant Rafel, 14 Girona, Olot, ES

Detalls

Per a aquelles persones que els agrada portar els seus aliments d'un lloc a un altre, Iris ha desenvolupat una bossa per berenars amb un atractiu disseny de diversos colors. La motxilla compta amb dos compartiments, ideal per portar aliments i altres elements.

Característiques

  • Cridaner disseny

Posseeix un disseny amb animals i aliments caricaturitzats, resultant molt cridaner per als nens i bonic per als més grans. El seu fons ve en diversos colors a escollir, destacant el rosa i blau.

  • Funcionalitat 2 en 1

Compte amb dos compartiments de gran utilitat, la part inferior és recoberta per material tèrmic, perfecte per portar el berenar, ja sigui calenta o freda. Té a més pràctic un compartiment per els tovallons. D'altra banda la part superior de la motxilla disposa de suficient espai per portar llibres, joguines o tot el necessari per a la diversió.

  • Gran capacitat

Tot i ser molt compacta quan no s'està utilitzant, aquesta motxilla disposa d'una capacitat de fins a 5 litres de volum, tenint mesures de 30 cm de llarg, 13.5 d'alt i 22 d'ample.

  • Compte amb un encantador clauer

Com un element addicional i decoratiu la motxilla inclou un bell i pràctic clauer col·leccionable amb figures de deliciosos snacks , sent el complement decoratiu ideal.

  • Fàcil de portar i ajustar

Oblida't de tancaments i tires molestes, ja que les nanses són completament ajustables a l'esquena de l'usuari.

Més informació
Més informació
Codi 5004219
Color Blau
Marca IRIS
Ressenyes Trusted Shops