Mini Cooler Bag de 8 l Nautic Iris

Mini Cooler Bag de 8 l Nautic Iris

 

Black Friday en Culinarium

 

Black Friday en Culinarium

Mini Cooler Bag de 8 l Nautic Iris

Add to Wish List
15,95 €
Codi
5004022
Disponible en aquestes botigues


C/ Gran de Gràcia 69 Barcelona, Barcelona, ES


C/ Josep Umbert, 16 Barcelona, Granollers, ES


Rambla Egara, 186 Barcelona, Terrassa, ES


Carrer de Sants, 188 Barcelona, Barcelona, ES

Detalls

Amb la Mini Cooler Bag de Iris pots transportar els aliments d'una manera segura conservar-los en perfecte estat. La seva capacitat de 8 l fa que puguis guardar diversos alhora, el que fa que sigui perfecte per a viatges o dies de pícnic.

Característiques

  • Fabricada amb els millors materials

Fabricada amb materials extragruixuts, resistents i costures que eviten les fuites de líquids i d'humitat. En el seu interior pots conservar tota mena d'aliments, ja que no guarda olors i no modifica el gust, olor o textura.

  • Conserva la temperatura fins a 12 hores

El seu gruix i els materials fan que es conservi la temperatura durant 12 hores amb ajuda de refredadors de gel o plaques de gel.

  • Fàcil de transportar

Les seves nanses, que es poden emmotllar a diferents llargs, pots col·locar-les a l'altura que necessitis per aconseguir un transport còmode i senzill. D'aquesta manera, podràs portar-la d'excursions, o en dies de pícnic, gràcies al seu fàcil transport.

1
  • Fàcil de netejar

Per a netejar-la, n'hi ha prou amb un drap humit. Assegura't que queda ben seca després. D'aquesta manera, no conserva olors i es manté en perfecte estat durant molt de temps.

  • Emmagatzematge senzill

És fàcil de guardar, ja que al ser de tela i de materials tous es pot doblegar i plegar per guardar-la en qualsevol calaix o armari, així optimitzes el seu emmagatzematge.

Més informació
Més informació
Codi 5004022
Marca IRIS
Material Polièster
Capacitat 8l
Ressenyes Trusted Shops