5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Mini Cooler Bag de 8 l Nautic Iris

Add to Wish List
Regular Price 15,95 € Special Price 14,95 €
Codi
5004022
Producte esgotat

Descripció

Amb la Mini Cooler Bag de Iris pots transportar els aliments d'una manera segura conservar-los en perfecte estat. La seva capacitat de 8 l fa que puguis guardar diversos alhora, el que fa que sigui perfecte per a viatges o dies de pícnic.

Característiques

  • Fabricada amb els millors materials

Fabricada amb materials extragruixuts, resistents i costures que eviten les fuites de líquids i d'humitat. En el seu interior pots conservar tota mena d'aliments, ja que no guarda olors i no modifica el gust, olor o textura.

  • Conserva la temperatura fins a 12 hores

El seu gruix i els materials fan que es conservi la temperatura durant 12 hores amb ajuda de refredadors de gel o plaques de gel.

  • Fàcil de transportar

Les seves nanses, que es poden emmotllar a diferents llargs, pots col·locar-les a l'altura que necessitis per aconseguir un transport còmode i senzill. D'aquesta manera, podràs portar-la d'excursions, o en dies de pícnic, gràcies al seu fàcil transport.

1
  • Fàcil de netejar

Per a netejar-la, n'hi ha prou amb un drap humit. Assegura't que queda ben seca després. D'aquesta manera, no conserva olors i es manté en perfecte estat durant molt de temps.

  • Emmagatzematge senzill

És fàcil de guardar, ja que al ser de tela i de materials tous es pot doblegar i plegar per guardar-la en qualsevol calaix o armari, així optimitzes el seu emmagatzematge.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004022
Marca IRIS
Material Polièster
Capacitat 8 L