5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Martell de carn de doble cara Oxo

Add to Wish List
21,95 €
Codi
5003985
 

Descripció

Aquest martell amb dues cares de Oxo per a carn, està elaborat amb materials d'alta qualitat, el que li confereix gran resistència i estabilitat. Té un costat pla per deixar la carn uniforme i una altra amb pics per donar-li suavitat.

Característiques

Plàstic ABS (acrilonitril butadiè estirè)

El martell per a carns està fabricat amb plàstic ABS i amb un nucli d'acer sòlid intern, el que li confereix gran estabilitat i resistència. L'ABS és un material segur que no afecta la salut humana ni desprèn compostos tòxics.

Versatilitat

Les seves dues cares poden ser utilitzades amb diferents fins. La plana és ideal per uniformitzar i estendre les carns. Mentre que l'altra amb pics o dents, estova i deixa tendra fins a la carn més dura, facilitant la seva cocció.

Ergonomia a la teva disposició

El disseny d'aquest estri està pensat en la teva comoditat i seguretat. La seva forma, pes i angle estan enfocats a servir de la manera més senzilla, aplicant la màxima força amb el mínim esforç. L'equilibri i la gravetat estan units en aquesta peça per a la funcionalitat.

Multiusos

Els platerets amb porc i aus de corral que involucrin costelles quedaran tendres i sucoses, però no únicament serveix per a carn. Amb ell pots triturar gel, afluixar verdures congelades, triturar all o fins cranc.

Fàcil neteja

El martell per a carns és apte per rentar-se al rentaplats o de manera manual amb esponja i aigua sabonosa.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5003985
Color Gris
Marca OXO
Material Plàstic