C/ Gran de Sant Andreu, 174 Barcelona, Barcelona, ES
C/ Josep Umbert, 16 Barcelona, Granollers, ES
C/ La Riera, 27 Barcelona, Mataró, ES
C/ Sant Joan Baptista la Salle, 28 Barcelona, Manresa, ES
Rambla, 120 Barcelona, Sabadell, ES
C/ Prat de la Riba, 16 Tarragona, Tarragona, ES
Rambla Egara, 186 Barcelona, Terrassa, ES
C/ Jacint Verdaguer, 13 Barcelona, Vic, ES
Pl. Comtat de Rosselló, 6 Illes Balears, Palma de Mallorca, ES
C/ Nou, 14 Girona, Girona, ES
C/ Nou, 7 Girona, Figueres, ES
C/ León XIII, 10 Zaragoza, Zaragoza, ES
C/ Mayor, 30 Castellón, Castellón de la Plana, ES
C/ Coso Alto, 37 Huesca, Huesca, ES
Pl. de soler i Gustems, 24 (Pl. dels Carros) Barcelona, Vilanova i la Geltrú, ES
C/ Calvet, 9 Barcelona, Barcelona, ES
Rambla de Catalunya, 98 Barcelona, Barcelona, ES
Carrer de Sants, 188 Barcelona, Barcelona, ES
C/ De Alcalá, 153 Madrid, Madrid, ES
Carrer Sant Rafel, 14 Girona, Olot, ES
Fuencarral, 137 Madrid, Madrid, ES
Ercilla Kalea, 35 Bizkaia, Bilbao, ES
Passeig Fabra i Puig, 159 Barcelona, Barcelona, ES
Detalls
La màquina més valorada per fer la pasta fresca a casa. Icona del Disseny Made in Italy.
Amb Atlas 150 pot preparar fàcilment lasanya, fettuccine, tagliolini i 12 formats de pasta més gràcies a l'àmplia gamma d'accessoris.
Per als amants del disseny i de l'estil italià
Triar la nova màquina per a pasta és un moment especial, per això hem creat diferents acabats que s'adapten al seu estil.
Atlas Design en alumini acolorit
Hem triat l'alumini anoditzat per garantir-vos un producte de color d'altíssima qualitat i segur per a la salut. Una característica important, gràcies a la qual Atlas 150 és l'única màquina completament anoditzada i que es pot utilitzar en contacte amb els aliments.
Atlas Classic en acer cromat
La màquina s'ha realitzat completament amb acer cromat d'alta qualitat, treballat i muntat a Itàlia. Cada part ha estat cuidada meticulosament per exaltar l'elegància i la senzilla. Atlas Classic té morzada i maneta en acer cromat i ABS.
Preparació de la pasta fresca a casa:
Ingredients
250 g de farina de blat tou de tipus "00"
250 g de farina de blat dur (sèmola)
5 ous sencers i aigua fins a un total de 250 g
Preparació
Aboqui la farina en una safata, afegeixi els ous i l'aigua al centre.
Barregi els ous i l'aigua amb una forquilla i estimés juntament amb la farina. No afegiu sal!
Treballeu amb les mans la massa obtinguda fins que quedi perfectament homogènia i consistent. Si la massa queda massa seca, afegiu-hi aigua; si queda molt adoba, afegiu-hi farina. Una massa perfectament elaborada mai no s'ha d'enganxar als daus.
Extraieu la massa de la font i col·loqueu-la en una superfície lleugerametne enfarinada.
Continueu, si feu flata, treballant la massa amb les mans i talleu-la a trossos petits.