5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Lot de 2 Paelles de 20/24 cm Blue Ceramic Culinarium

Add to Wish List
Regular Price 34,95 € Special Price 24,95 €
Codi
1006832
Producte esgotat

Descripció

Joc de dos paelles de la línia Blue Ceramic de la marca Culinarium. Tenen unes mesures de 20 centímetres una vegada i 24 centímetres l'altra. Són perfectament antiadherents i suporten temperatures de fins a 400 ° C sense patir danys.

Característiques

  • Segures per als estris de metall

El material ceràmic antiadherent és molt resistent, de manera que serà segur perquè utilitzis els teus estris de metall quan preparis els teus aliments. La làmina amb la qual es fabriquen aquestes paelles és fins a cinc vegades més dura que els materials tradicionals.

  • Lliures de toxines

Les paelles estan elaborades amb materials segurs. Estan completament lliures de toxines com PFAS, PFOA, plom i cadmi. El seu ús en la preparació d'aliments no et exposarà a cap perill per ingesta de toxines.

  • Base resistent

La base de les paelles és molt resistent a les temperatures. No es deformarà ni adquirirà una forma que produeixi trontolls. Tampoc es degradarà amb el temps o l'ús.

  • Fàcil de netejar

És un producte fàcil de netejar. Es pot col·locar en rentavaixelles o es pot rentar a mà. Ja que és antiadherent, amb tan sols utilitzar una solució sabonosa i aclarir amb aigua, la superfície de treball quedarà impecable.

  • Segures per a gairebé tot tipus de fogons

Es poden utilitzar en qualsevol tipus de fogons, amb l'excepció de les plaques d'inducció. Podràs cuinar amb gas, electricitat i fins i tot col·locar-les al forn.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1006832
Color Blau
Marca CULINARIUM
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Alumini