5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Llevataps elèctric recarregable Lucca Haeger

Add to Wish List
39,95 €
Codi
1006195
 

Descripció

Llevataps elèctric de la marca Haeger és el producte que necessites en la teva llar perquè puguis destapar sense esforç tota mena d'ampolles que tinguin suro. Incorpora una bateria recarregable amb gran autonomia. S'il·lumina perquè puguis veure quan està a punt la càrrega.

Característiques

  • Materialitat resistent

Aquest llevataps està fabricat en acer inoxidable, el que t'ofereix no només un producte amb gran estil i disseny, sinó a més un producte resistent a les caigudes i oxidacions. Evita que proliferin microorganismes perjudicials per a la salut.

  • Facilita el procés

Aquest estri és completament elèctric, de manera que evitaràs fer qualsevol classe d'esforç quan li retires el suro a una ampolla. Complementi independent des que pren el suro fins que el retira.

  • Llarga durada

Incorpora una bateria recarregable amb independència de més de 2 hores. És a dir, podràs utilitzar-lo sense problemes durant aquest període sense necessitat de tornar a carregar.

  • Llum intel·ligent

Integra una llum a la part superior que s'il·lumina durant el procés de càrrega i quan pren el suro. Gràcies a això, podràs saber quan la bateria està carregada completament i quan agafa efectivament el suro.

  • Accessoris elegants

Aquest llevataps de Haeger ve en una caixa deluxe que, a més de contenir-ho, integra dues accessoris: la bateria recarregable i un cortasellos perquè puguis remenar, valgui la redundància , el segell de l'ampolla.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1006195
Color Plata
Marca HAEGER
Material Acer inoxidable