5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Kit lunchbag To Go Organic Lekue

Add to Wish List
44,95 €
Codi
1009827
 

Descripció

Kit exclusiu de la col·lecció To Go Organic. Gaudeix del teu menjar allà on estiguis de manera saludable amb aquest Kit de productes To Go Organic.

El kit conté:

  • LunchBox To Go Organic: Recipient 100% hermètic amb una capacitat de 500 ml i un separador per poder combinar diferents preparacions al mateix recipient.
  • Recipient per a salses Organic: Petit i resistent, aquest recipient per a salses compacte et permetrà portar les teves salses i condiments allà on vulguis! perfectament protegits al seu interior. És 100% hermètic, tant el cos com la boca compten amb rosca perquè puguis emportar-te'l on vulguis sense perill de vessaments. Amb sistema antidegoteig i apte per a microones.
  • LunchBag To Go Organic: Flexible i plegable gràcies al material i al disseny, la bossa s'adapta al contingut i es pot guardar fàcilment. Aquesta bossa té un revestiment aïllant per protegir els aliments dagents externs. La nostra Lunchbag To Go Organic està fabricada amb RPet, un material 100% reciclat, obtingut d'ampolles de plàstic, que es pot utilitzar per a la realització de teixits, donant una nova vida a les ampolles i contribuint a reduir els abocadors i la dependència del petroli.
  • Coberts Basics To Go DE REGAL!: Set de 3 peces de coberteria compacte en acer inoxidable perfecte per menjar allà on siguis.

La gamma To Go Organic està fabricada amb un percentatge inferior de plàstic, utilitzant materials orgànics. El material principal és una combinació de fibra de fusta i polipropilè, un dels plàstics més usats; és 100% reciclable i perfecte per al contacte alimentari!

La fibra de fusta utilitzada prové de les deixalles generades per l'activitat de fusta en el procés de transformació dels boscos a béns de consum. Aquestes deixalles de la fusta, mitjançant un procés de triturat, filtrat i esterilitzat, són barrejades amb el propilè creant aquest nou material. Aconseguim un material d'alta qualitat, totalment segur i que compleix les normatives més estrictes. Descobreix més informació sobre els materials de la col·lecció To Go Organic.

Capacitats:

  • LunchBox: 500 ml.
  • Recipient per a salses: 50 ml.
  • Borsa lunchbag: 4 L.

Apte per a rentaplats, nevera i microones.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1009827
Marca LEKUE