5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Kit Green Shopper Lekue

Add to Wish List
25,95 €
Codi
0109338
Producte esgotat

Descripció

Cuina ràpida, sana i saborosa! L'estoig de vapor de Lékué està especialment dissenyat per cuinar al microones de forma saludable, ràpida i saborosa. Aconseguiràs de manera senzilla, ràpida i neta exquisides elaboracions al vapor on els aliments es cuinen amb el seu suc i els sabors es barregen potenciant les aromes originals.

L'Estoig de Vapor, fet 100% de Silicona Platí d'alta qualitat i lliure de plàstic, es converteix en utensili únic capaç de fer coccions al microones aprofitant el vapor dels aliments. Gràcies a això aconseguim preservar el sabor natural dels ingredients, així com els seus principals nutrients, com ara vitamines i minerals.

Descobreix el teu millor aliat a la cuina i estalvia temps!

Compra sostenible evitant fer servir bosses de plàstic i triant fruites i verdures de temporada, segueix una dieta sana i equilibrada i aprofita aquelles sobres per a noves receptes amb les idees que et proposem! El kit inclou:

  • Estoig de Vapor 1-2 persones amb safata
  • Receptari + dues receptes d'aprofitament
  • Bossa de polièster feta d'ampolles reciclades DE REGAL

L'Estoig de Vapor permet cuinar al vapor al microones preservant tot el sabor dels aliments. Fàcil, sa i en pocs minuts! Bossa de compra feta d'ampolles de plàstic reciclades. Està feta de cinc ampolles de plàstic d'1,5 L. És la millor alternativa a les bosses de plàstic d'un sol ús. Uneix-te al moviment Zero Waste, nosaltres t'ho fem més fàcil:

  1. Escull la teva recepta.
  2. Compra els ingredients de manera sostenible.
  3. Cuina sa, ràpid i saborós amb l'estoig de vapor.
  4. Aprofita les sobres.
  5. Reutilitza el pack del kit: receptes a l'interior.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0109338
Color Verd
Marca LEKUE
Material Silicona platinium