5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Kit 4 motlles gelats cremosos Lekue

Add to Wish List
18,95 €
Codi
5004728
 

Descripció

El kit de 4 motlles apilables és perfecte amb un recipient col·lapsable de 100% Silicona Platí per fer mini gelats cremosos i elaborar-los d'una manera molt ràpida, fàcil i amb una perfecta cobertura cruixent.

Els motlles contenen una tapa, fabricada en PP, que ajuda a aïllar els gelats d'altres olors del congelador, afavoreix la higiene del procés i evita vessaments.

Aquest format de motlles individuals permet que els gelats es puguin apilar per estalviar espai i, a la vegada, els puguis anar agafant d'un en un quan vulguis consumir-ne sense necessitat de retirar tots els motllos del congelador.

Els motlles contenen 4 palets reutilitzables. Fabricats en PP permeten usar-los tantes vegades com vulguis. Renta'ls i torna'ls a utilitzar! Amb un segellat perfecte amb el motlle gràcies a la flexibilitat i l'adherència.

Són molt fàcils de desemmotllar, gràcies a la flexibilitat de la silicona platí, i aptes per al rentaplats.

Gràcies a l'accessori del recipient col·lapsable 100% de silicona platí, aconseguim crear una cobertura perfecta de manera fàcil, ràpida i sense desaprofitar ingredients. Es fon directament al recipient. Pots fondre la xocolata o un altre ingredient directament al recipient i a les microones en intervals d'entre 10’’-20’’, i això que permet agilitzar el procés i fa que la fosa sigui més fàcil i eficaç.

Amb la dimensió perfecta per cobrir tot el gelat amb un simple moviment. El recipient s'adapta perfectament a les dimensions del motlle. Flexible, per no desaprofitar xocolata. La flexibilitat de la silicona platí permet adaptar la forma del recipient al gelat. D'aquesta manera, pots aprofitar tot el contingut sense desaprofitar menjar. El recipient és col·lapsable per estalviar espai als prestatges o calaixos de la cuina quan no en necessitis.

Mesures: cada motlle de gelat fa 13x6 cm, el recipient fa 10 cm d'alçada i té un diàmetre de 8,5 cm


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004728
Color Marró
Marca LEKUE
Material Silicona platinium