5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Joc de 3 coberts amb funda Green Mepal

Add to Wish List
13,95 €
Codi
5004062
 

Descripció

Coberts fabricats amb acer inoxidable d'alta qualitat i durabilitat. Estan fabricats per Mepal i es componen d'un ganivet, una forquilla i una cullera. Aquests estris vénen en un folre de plàstic reutilitzable i de color verd, còmode d'utilitzar.

Característiques

Fabricats amb acer inoxidable

Aquest tipus de material posseeix propietats antibacterianes especials per manipular aliments perquè no hi microorganismes, el que proporciona seguretat i confiança. A més, és capaç de resistir temperatures extremes, ja sigui fredes o calentes, sense deformar ni patir danys en la seva estructura, el que el converteix en ideal per a tot tipus d'usos.

Gran practicitat d'ús

Aquests estris de cuina són pràctics a l'hora de preparar i menjar diversitat d'aliments. Serveixen a més per tallar i distribuir cada mos que portis a la boca. El seu material no transforma el sabor dels menjars com fan altres compostos. Els aliments conserven amb ells les seves propietats i sabors.

Disseny versàtil i funcional

Aquests estris estan dissenyats per transportar en viatges gràcies a la seva funda altament funcional que els protegeix de danys externs. Resulten segurs i fàcils de portar a qualsevol lloc.

Fàcil de mantenir i rentar

El seu material és resistent a taques i brutícia general, pel que pot rentar-se a mà amb suficient aigua sabonosa i una esponja.

Emmagatzematge senzill i còmode

Podeu guardar-se en qualsevol espai gràcies al seu lleugeresa.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004062
Marca MEPAL
Material Plàstic