5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Joc 2 paelles Selva 20/24 cm Culinarium

Add to Wish List
Regular Price 39,95 € Special Price 34,95 €
Codi
1009753
 

Descripció

Gaudeix d'una cuina més sana i responsable amb el medi ambient amb aquest joc de 2 paelles SELVA de 20 i 24 cm de diàmetre.

Aquest joc de paelles SELVA, exclusiu de la marca Culinarium, ofereixen una experiència culinària de qualitat gràcies al seu nou i millorat recobriment antiadherent ceràmic PPG FUSION PRO, que no només és més resistent, durador i eficient en la seva capacitat antiadherent, sinó que també és una opció de cuina més saludable, permetent cuinar amb menys oli i greix. A més, és més respectuós amb el medi ambient, ja que no conté productes químics perjudicials per a la salut ni emet gasos tòxics a altes temperatures, cosa que garanteix una cuina segura i amigable amb el medi ambient, sense PFOA , BPA, PFTE, cadmi ni plom.

La seva construcció de alumini forjat, 100% reciclable, és un procés que resulta en una alta resistència, durabilitat excepcional i una distribució de la calor superior. A més, aquest material és lleuger, cosa que facilita el seu maneig a la cuina. El seu mànec de niló amb efecte fusta és 100% reciclable i gràcies al seu efecte Soft Touch és més ergonòmica, brindant comoditat al cuinar.

El fons difusor també és ideal per a les cuines d'inducció.

Per això, SELVA és Compromís Culinarium.

Compromís mediambiental de Culinarium
A Culinarium, promovem l'ús de materials sostenibles que afavoreixin l'economia circular i no danyin el medi ambient.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1009753
Color Verd
Marca CULINARIUM
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Alumini forjat
Hem trobat altres productes que et poden agradar!