5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Joc 2 fonts per a forn Pyrex Pengo

Add to Wish List
Regular Price 14,95 € Special Price 12,95 €
Codi
5004035
Producte esgotat

Descripció

Aquest joc de dues fonts Pyrex per a forn de Pengo, consisteix en un parell de motlles refractaris fets amb borosilicat que t'ajudaran a preparar i gestionar tot tipus de menjars per la seva alta resistència a la temperatura.

Característiques

Fabricats amb materials d'alta qualitat

Els refractaris Pyrex, fets de vidre borosilicat, estan fabricats a partir de sorra pura, carbonat de sodi, alúmina i bor, fosos en forns especials a més de 1500 ° C, el que els brinda una qualitat i resistència superior. < / p>

Resistència a la temperatura

S'adapten sense problemes a temperatures extremes de -40 ° a més de 300 ° C i suporten fortes xocs tèrmics. També són resistents als cops mecànics i a les ratllades.

Versatilitat a la teva cuina

Són aptes per al seu ús en el forn, microones, i nevera. A més, pots passar-los de el forn a congelador sense perill i viceversa. Qualsevol desafiament culinari és possible de realitzar, des de la preparació fins al servei en la taula.

Fàcil neteja

Els teus fonts per forn Pyrex són molt fàcils de rentar. Pots utilitzar una esponja o fibra suau amb aigua i sabó, o bé col·locar-los al rentavaixelles al costat dels altres utensilis, estaran nets sense major esforç.

Higiene i luxe

Per les seves pròpies característiques, el vidre borosilicat és higiènic, no reté sabors ni guarda olors. La seva transparència sense bombolles i el fi disseny, sempre donen un toc elegant als teus plats a taula.

Mesures

35x23cm i 28x20 cm


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004035
Marca PENGO
Material Borosilicat