5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Hermètic quadrat 2 L gris Guzzini

Add to Wish List
14,95 €
Codi
5004323
Producte esgotat

Descripció

El recipient hermètic quadrat de 2 litres fabricat per Guzzini és un itensili per emmagatzemar i preservar l'estat del menjar. Fabricat de plàstic reciclat, és apte per utilitzar a frigorífics o sense tapa en un microones.

Característiques

  • Fabricat amb plàstic: tant a l'interior com a l'exterior. La tapa també està fabricada amb plàstic reciclat postconsum, per reduir limpacte ambiental. L'equilibri de materials fa que aquest recipient sigui resistent a cops. Adequat per a viatges o portar menjar per a la feina, passejades o l'escola.
  • Fàcil de rentar: sense adherir les olors del menjar que conté. Dissenyat per ser rentat a rentaplats, temperatura màxima de 55 ° C.
  • Hermètic: per prevenir el contacte de l'exterior amb el menjar. El tancament hermètic de la tapa mantindrà la temperatura del menjar durant algunes hores. Aquesta característica també preveu que el contingut del recipient es vessi.
  • Conserva el menjar: en ser emmagatzemat amb aquest recipient gris. La capacitat de 2 litres suposa un espai ampli per contenir qualsevol àpat o aliment. Les verdures i fruites són més beneficiades en ser emmagatzemades amb tapa en un recipient hermètic com aquest. Introduir el menjar a la nevera dins del contenidor prolonga el temps per a consum.
  • Per a diferents temperatures: ja sigui per preservar aliments calents o freds. Aquest recipient hermètic està dissenyat per utilitzar-se en microones o neveres.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004323
Color Gris
Marca GUZZINI
Material Plàstic
Capacitat 2 L