5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Hermètic quadrat 1 L blau Guzzini

Add to Wish List
11,95 €
Codi
5004322
Producte esgotat

Descripció

El recipient hermètic quadrat d'1 litre de Guzzini és un utensili utilitzat per emmagatzemar tot tipus d'aliments i allargar-ne la durabilitat. És apte per a neveres, congeladors i fins i tot per a forns microones. Fabricat de plàstic i pot ser apilat.

Característiques

  • Fabricat amb plàstic reciclat: fent que aquest recipient sigui adequat per emmagatzemar tot tipus d'aliments mentre es contribueix amb el medi ambient. El plàstic postconsum utilitzat per a la fabricació és processat per crear aquest utensili enfocat per a usos prolongats.
  • Interior idoni: també de plàstic, creant un equilibri amb el material exterior, útil per a la preservació. L'ús del mateix material tant dins com fora del recipient el converteix en un mitjà d'emmagatzematge segur. És resistent a cops o usos intensius.
  • Baixes o altes temperatures: per emmagatzemar menjars de qualsevol tipus. El frigorífic no farà malbé la superfície del recipient ni posarà en risc la integritat del menjar al microones.
  • Preserva el menjar: perllongant el temps de consum gràcies a la seva estructura completament hermètica. Aquesta característica converteix el recipient en el medi ideal per transportar menjar durant llargs viatges o passejades. Portar menjar a la feina serà senzill, mantenint la temperatura dels aliments per hores.
  • Hermètics: les condicions exteriors no interactuen de cap manera amb el contingut, gràcies al tancament hermètic amb la tapa de plàstic. De la mateixa manera, evita el vessament del contingut.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004322
Color Blau
Marca GUZZINI
Material Plàstic
Capacitat 1 L