La goma xantana de Soc Chef és un gelificant natural procedent del blat de moro i actua com un espessidor en fred. No afecta el pH ni la quantitat de sal del producte.
És un espessidor d'origen natural d'elevat pes molecular que s'obté a partir de la fermentació del blat de moro. Es treballa tant en fred com en calent. A gelats retarda la cristal·lització.
És un agent que serveix per donar estabilitat a nates muntades, escumes i merengues. La seva presència fa que baixin més lentament. Als gelats, evita l'aparició de vidres de gel.
Té una aparença de pols blanca que es dilueix de manera perfecta a l'aigua i que es pot afegir com a additiu espessidor i natural.
La quantitat a utilitzar de producte és una culleradeta per cada tassa de farina. Per espessir preparacions líquides cal utilitzar ¼ de culleradeta en un got de 250 ml del bebestible o 10 g de goma per a un litre d'aquest. No conté sucre, gluten, ou ni lactosa. S'usa com a espessidor, estabilitzant i emulsionant. El complement pot ser utilitzat en masses, bescuits i rebosteria en general.
És un producte que es pot adquirir en establiments especialitzats en productes gastronòmics i botigues on s'expenen productes dietètics.
Codi | 5004454 |
---|---|
Marca | SOCEXPORT |