5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Ganxos amb cola per raconera Orbit Metaltex

Add to Wish List
11,95 €
Codi
1005239
 

Descripció

Els ganxos amb cola per raconera de Metaltex són perfectes per penjar en parets de rajoles com les de cuines o banys. Gràcies a ells s'evita l'ús del trepant.

Característiques

  • Cola resistent

La seva cola resistent fa que quedin perfectament adherits a la paret, podent suportar el pes d'estris de cuina o bany com draps de cuina, tovalloles o útils com escumadores, cassons o espàtules.

  • Fàcil instal·lació

Només cal adherir a la zona en la qual els necessitis i fer força durant uns segons perquè quedin ben enganxats i no caiguin. La seva instal·lació és ràpida, senzilla i neta, ja que no requereix trepants, tacs, claus, cargols ni altres elements al marge del propi adhesiu de el ganxo.

  • Fàcil neteja

Són molt fàcils de netejar. Per mantenir-los en perfecte estat n'hi ha prou amb passar-los un drap humit per sobre de tant en tant, retirant la brutícia o la pols que es pugui arribar a acumular en la seva superfície.

  • Retirada senzilla

En el cas que els vulguis retirar, són fàcils de desenganxar. No deixaran marca a la paret, i si queden restes de cola desapareixeran molt ràpidament amb dissolvent o dissolvent. Per reutilitzar-los en un altre lloc simplement caldrà afegir un adhesiu.

  • Ocupen poc espai

No només ajuden amb l'emmagatzematge de la cuina i de bany: a més ocupen poc espai i no alteren l'estètica de l'estada, ja que amb prou feines són visibles.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1005239
Marca METALTEX